Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Ærgerlig slutning på en flot sæson for HP Racing

Advan Cup 
14/10/08 
Yokohama

Suzuki teamet HP Racing ankom til DM Finalen på Jyllands-Ringen med stor optimisme om at deres unge kører, Nick Reimersø, kunne slutte sæsonen af med et flot resultat.
 

Grunden til den store optimisme skal ses i lyset af den positive udvikling der har været på Suzuki raceren i år, den er nu for alvor konkurrencedygtig i Advan Cup klassen.
Samtidig har Nick Reimersø udviklet sig utroligt meget hen over sæsonen, hvor han udover at deltage i Advan Cup mesterskabet også har deltaget i Suzuki Swift Challenge - og den megen erfaring og løbstræning har udmøntet sig i mange sejre i år.


(Foto: Motorsporten.dk)

Det var dog tydeligt allerede fra den fri træning lørdag formiddag, at der ikke var helt de samme kræfter i Suzuki'en som der plejer at være, og Nick Reimersø måtte tage til takke med en 13. plads - knapt 2 sekunder efter den hurtigste bil!

I eftermiddagens tidtagning blev det til en 15. plads, denne gang 2,6 sekund fra hurtigste kører.
Lørdag aften blev motoren undersøgt grundigt, her viste det sig at der manglede kompression på den ene cylinder.

"Jeg har sandsynligvis fået overdrejet motoren allerede i den fri træning, og efter mekanikerne havde konstateret den manglende kompression, valgte vi at stoppe fremfor at skulle risikere yderligere beskadigelse af motoren" - udtalte en meget skuffet Nick Reimersø efter finale weekenden - "det blev en weekend til glemmebogen, så nu ser vi i stedet frem til 2009 sæsonen, hvor vi allerede nu arbejder på flere spændende muligheder. Jeg vil gerne slutte af med at takke vores sponsorer for deres store støtte sæsonen igennem, samt alle de utrættelige hjælpere i teamet og ikke mindst min famile - uden jer havde det slet ikke kunne lade sig gøre at opnå de fine resultater vi trods alt har opnået i år."


(Foto: Motorsporten.dk)

Trods weekendens ærgelige nul-score ved DM Finalen's to løb, har Nick Reimersø henover sæsonen scoret point nok til at han indtager 10. pladsen i dette års Advan Cup mesterskab.
Et absolut godkendt resultat, samt en solid base at bygge videre på i 2009.

HP Racing's teamchef (Nick's far) Henrik Poulsen er da også tilfreds:
"Det har været en udmærket sæson, men desværre mangler vi point fra fem løb hvor Nick ikke kom i mål, alligevel sluttede han i den forreste tredjedel i Advan Cup mesterskabet, det kan vi ikke være utilfredse med. Ligeledes sluttede Nick med et topresultat i Suzuki Swift Challenge, selvom vi ikke deltog i de første af seriens løb, så både Nick og Suzuki raceren har vist sig stabile. Ligesom Nick vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke alle der har støttet op om teamet i år, jeg håber at vi kan fortsætte det gode samarbejde i 2009 - ligeledes skal vores mekanikere have en stor tak, jeres hjælp har været uvurderlig!"


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Nick Reimersø
 • HP Racing / Henrik Poulsen
 • Jyllandsringen
 • 12/10/08 - Jyllandsringen - Advan Cup - DM
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her