Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Dennis Lind Nordisk Mester 2008

Formel Ford - DK 
14/10/08 

Danmarksmesterskabet kom ikke i hus. Det gjorde til gengæld en ny banerekord samt det nordiske mesterskab, også kaldet NEZ, North European Zone-mesterskabet. Der var glæde hos Fluid Motorsport, da Dennis Lind søndag eftermiddag suverænt vandt weekendens andet løb foran Søren Mosebo.
 

Hele weekenden var dog ikke gået helt efter planen. En første tidtagning, der 'kun' placerede den hurtige teenager på 3. startplads på gridden, var ikke dårligt, men det var naturligvis den forreste placering der lokkede. Den kom så i næste tidtagning, hvor han satte hurtigste omgangstid, en tiendedel hurtigere end nærmeste konkurrent.


Dennis havde fart på i DM-Finalen.
(Foto: Gripping Media)

Da starten gik til første heat, kom Dennis ikke så godt fra start, som han ellers er kendt for. Han røg et par placeringer ned, men kom hurtigt op på 4. pladsen. En længere kamp med Tommy Nygaard, der havde en meget bred kørestil, kostede en del tid, så da den blå Van Diemen endelig kom forbi, var der langt op til Mosebo og Magnussen på hhv. 2. og 1. pladserne.
'Det er jeg ikke tilfreds med', sagde Dennis bagefter, skuffet men endnu mere opsat på at vinde årets sidste heat på dansk grund.


På jagt efter Søren Mosebo i 2. heat.
(Foto: Gripping Media)

Søren Mosebo fik en god start i det sidste heat, men det tog kun få omgange før Dennis var forrest igen. Herfra gik det kun fremad, og Roskilde-drengen kunne passere det ternede flag 7,7 sekund foran Mosebo, som vinder af NEZ-mesterskabet og som indehaver af en ny banerekord for Jyllands-Ringen. Imponerende 0,3 sekund blev der skåret af den bestående banerekord, der blev sat af Marco Sørensen i 2007.


En glad og stolt Dennis Lind – NEZ-mester 2008.
(Foto: Gripping Media)

De helt store smil var fremme, da Dennis kunne træde op på det øverste trin og modtage sine pokaler som bevis på sin flotte præstation. Men ikke mange minutter efter var han og resten af holdet ved at pakke sammen. Bilen og mekanikerne fra Fluid Motorsport kørte med det samme afsted mod Brands Hatch-banen i England, og allerede mandag satte Dennis kursen mod den kendte racerbane, hvor der i weekenden skal køres Formula Ford Festival. Her stiller Dennis til start med håbet om at kvalificere sig til finalen.
’Jeg kan nok ikke forvente bare at vinde det hele, men det er da forsøget værd, og jeg glæder mig til igen at prøve kræfter med en udenlandsk bane’

Dennis' hjemmeside er for nylig blevet opdateret, og alle interesserede vil gennem den næste uges tid kunne følge med i Dennis' tur til Brands Hatch på www.dennislind.dk, hvor der udover resultater blandt andet også er billeder fra sæsonen.

Dennislind.dk

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • Fluid Motorsport
  • Jyllandsringen
  • 12/10/08 - Jyllandsringen - Formel Ford - DK - DM
  •