Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Fornuftig weekend for Anders Christensen

Advan Cup 
14/10/08 
Yokohama

For Anders Christensen i Advan Cup blev DM Finale weekenden ikke en fantastisk weekend, men en fornuftigt weekend. For det første havde han 30 kg succesballast i bilen, for det andet skulle han starte som 12'er i første heat om søndagen.
 

Træningen om lørdagen havde ellers lovet bedre, men Anders Christensen havde til tidtagningen valgt at satse på tørvejrsdæk og det viste sig at være et forkert sats.
”Vi skulle have brugt regnvejrsdæk om lørdagen og slicks om søndagen i første heat, men byttede rundt på det, og så er det jo svært”, sagde Anders Christensen efter løbet.
Det første heat endte med en 11. plads, som dermed var startplaceringen i andet heat.


(Foto: Motorsporten.dk)

Det gik bedre for Anders Christensen i andet heat. Han sluttede løbet på en 8. plads, efter en lang duel med Anders Majgaard.
”Der var en der snurrede rundt nede på den nye bane, så jeg bremsede op for ikke at ramme og så kom Majgaard forbi. Omgangen efter så overhalede jeg ham op ad langsiden. Min bil er lidt hurtigere hen ad langsiden, mens hans er lidt hurtigere i svingene. Men jeg kom forbi ham der og holdt ham bag mig, så det var godt nok”, forklarede Anders Christensen.

”Der var ingen grund til at være alt for aggressiv. Der var ikke noget at nå i mesterskabet og det vigtigste er at jeg er kommet hjem uden buler, så nu er bilen klar til salg”, fortalte Anders Christensen.


(Foto: Motorsporten.dk)

I alt sluttede Anders Christensen sæsonen på en 9. plads i mesterskabet.
”Det er jeg godt tilfreds med – i år! Næste år skulle det gerne blive bedre – nu har jeg i al fald købt en ny bil og så er resten jo op til mig selv”, slutter Anders Christensen.

Den nye bil han har købt er igen en Peugeot 307, den der i år været kørt af Kent Iversen, og som han vandt Advan Cup mesterskabet i.

Martin Møller-Thomsen

Læs mere om:
 • Anders Christensen
 • Jyllandsringen
 • 12/10/08 - Jyllandsringen - Advan Cup - DM
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her