Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Kenneth Madsen i et uheldigt møde

DM Rally 
13/10/08 

19-årige Kenneth Madsen fra Dianalund blev ramt af sit første uheld i rally
Kenneth Madsen/Carina Møller i Suzuki Swift gr. N havde allerede inden løbet sikret sig Danmarksmesterskabet i klassen, men gav den alligevel gas i et flot rally arrangeret af Slagelse Auto Sport.
 

Der skulle ikke hviles på laurbærrene lørdag 11. oktober, for hastighedsprøverne i Slagelses opland var udfordrende og lærerige for det unge talent.

Fra start lagde Kenneth Madsen ud i et tempo, som konkurrenterne ikke kunne følge og på løbets sidste hastighedsprøve, som blev kørt på Antvorskov Kasernes store område, blev det til en 12. plads generelt med den lille Suzuki Swift.

Men det blev ikke den placering Kenneth og Carina fik i løbets samlede resultat. Her dumpede de ned helt sidst i rækkerne, efter et alvorligt sammenstød med en stor buk inde i skoven ved Vedbysønder. Med 170 km/t er der ingen chancer for at undgå et sammenstød, når dyret pludselig dukker op midt på vejen og der står store træer på begge sider. Det gør der jo i en skov!


Kenneth Madsen/Carina Møller viste igen hvordan rally skal køres, men ramte uheldigvis et rådyr med 170 km/t
(Foto: Brian Juel)

Heldigvis holdt Kenneth hovedet koldt i den farlige situation og korrigerede bilens retning præcist så meget, at sammenstødet skete uden de røg af vejen og havnede inde mellem træerne med den høje fart.

Men bilen havde taget stor skade. Det meste af fronten var smadret og køleren var slået læk. Kølevæsken fossede ud og de listede forsigtigt hen til et sted, hvor bilen kunne stå uden at være til fare for de efterfølgende rallybiler. Det sted var et hus med en meget venlig beboer, som selv ejede en Suzuki Swift. Ejeren af den bil tilbød straks, at Kenneth kunne tage køleren fra hans bil, så løbet kunne fortsætte for Kenneth. Men de havde ingen chance for at reparere, så gaffatape blev viklet rundt om køleren i rigelige mængder og beboeren forsynede dem med en vanddunk, så de løbende kunne fylde på undervejs, indtil de kom til service på Antvorskov Kaserne. Kenneth og Carina giver hermed den venlige mand et stort ”Tak for hjælpen”.

I den efterfølgende servicepause, blev en donorbil ribbet for front og skærme, ny køler monteret og af sted gik det igen. Servicefolkene i Suzuki Motorsport kan nogle ting og det i et meget højt tempo. Kenneth og Carina undgik med nød og næppe at udgå og kunne fortsætte løbet.

Ved mål ventede præmiefesten og det store øjeblik, hvor guldmedaljer og laurbærkranse blev overrakt, som bevis på Danmarksmesterskabet. En fantastisk debutsæson for Kenneth Madsen er overstået og med det højest opnåelige resultat.


Læs mere om:
  • Kenneth Madsen
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: