Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

207’eren kommer ikke til start!

DM Rally 
10/10/08 

Vi må desværre kaste håndklædet, vi kan simpelthen ikke nå at blive klar med 207’eren efter det voldsomme uheld ved seneste DM afdeling på Fyn, vi har gjort skaderne op og det er ikke muligt at nå det inden d. 11. i Slagelse, vi vil nu bruge vinterpausen til at få lavet 207’eren klar til kamp igen.
Udtaler Team chef Jens-Ole Kristiansen.
 

Brian Madsen er klar igen
207’eren fik en hård medfart, det gjorde teamets førstekører også, en flænge i hovedet og en slem hjernerystelse, Brian fik besked på at holde kroppen i ro i en uges tid.
"Det går bedre nu og jeg stiller til start i min egen 106 Maxi. Løbet i Slagelse betyder meget for mig, jeg har været med i hele processen i forbindelse med at arrangere løbet, så det ville have været utroligt ærgerligt hvis jeg ikke kunne stille op pga. så dumt et uheld, som vi ingen indflydelse havde på" - udtaler Brian Madsen.


(Foto: Racefoto.dk)

Svært år! Modsat succes’en med 207’eren har debutåret for 307CC’eren ikke gået som planlagt, vi har haft for mange fejl, og har ikke rigtigt fået chancen for at vise potentialet. Vi glæder os meget til at deltage i Peugeot Rallyet i Slagelse. Der er velkendte prøver og også en helt ny som vi aldrig har kørt tidligere, umiddelbart bliver den største udfordring Peugeot prøven på og omkring Antvorskov kaserne, vi har kørt den for en del år siden og som jeg husker den, er det noget af en herreprøve som kræver meget af bil og mandskab" - udtaler Kjeld Seidler.

Peugeot Forhandler Forening


Læs mere om:
  • Brian Madsen
  • Kjeld Seidler
  • Peugeot Sport Dealer Team
  • Slagelse
  • 11/10/08 - Slagelse - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: