Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Kasper i Chevrolet i DM 6

DM Rally 
10/10/08 

Kasper Nyman Andersen på sidelinien i DM6
Finaleløbet i årets rallymesterskab køres i kommende weekend i og omkring Slagelse på Sjælland og Kasper Nyman Andersen og co-driver Claus Kammersgaard vil til dette løb deltage sådan lidt på sidelinien.
 

Til dette løb kommer de nemlig i en Chevrolet. Bilen er ejet af Trio biler og bygget af Escobar Racing.
”Vi deltager som forkører og skal køre lige før rallyfeltet kommer” fortæller Kasper Nyman. ”Jeg ville jo helst selv deltage i løbet, men det stod ikke i gruset for os i år”.


(Foto: Brian Juel)

Det har desværre udviklet sig til en rigtig ærgerlig 2008 sæson for Kasper Nyman Andersen. Og det sluttede faktisk før det rigtig kom i gang. Der var ellers store forventninger efter sidste års fantastiske resultater i både Danmark og i udlandet. Forventningerne var for en stor del hængt op på et begyndende samarbejde med Brian Madsen og hans hurtige Peugeot 106 maxi.

Sæsonen 2008 startede godt med en sejr i det tyske Rallye Vogelsberg, - en rigtig dejlig start i en ny vogn. Men med løb nr. 2 og startskuddet til DM-sæsonen har der ikke været andet end problemer. Der har til de første to DM løb været store problemer med kvaliteten af den lejede bil, - begge løb er dog blevet gennemført med fornuftige resultater, men med mange ærgrelser hos teamets mekanikere. På grund af de store problemer med bilen og efterfølgende uoverensstemmelse mellem Kasper Nyman og Brian Madsen er samarbejdet derfor ophørt.

”Vi har den sidste tid arbejde på hvad der så skal ske. Men vi må desværre indse at vi nok ikke vil have et nyt projekt klar før til næste sæson”, fortæller en meget skuffet Kasper Nyman Andersen. ”Det er ærgerligt at måtte stoppe midt i en sæson, men vi følte det var det eneste vi kunne gøre. Rally skal være sjovt, og når den del af det ikke er det, så dur det ikke”.

Teamet arbejder nu på at været klar med et nyt projekt til sæsonen 2009 og glæder sig til at være til stede under finaleløbet.

Vivi Byrnel

Læs mere om:
  • Claus Kammersgaard
  • Kasper Nyman Andersen
  • Slagelse
  • 11/10/08 - Slagelse - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: