Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Ny udfordring for eks-minister

Danish
Touringcar
Challenge 

10/10/08 

Bendt Bendtsen kårer vinderen af Valvoline DM-Finalen
Hvis Bendt Bendtsen tror, at han kan slappe af, blot forbi han i sidste måned valgte at trække sig tilbage som Erhvervs- og Økonomiminister og overlade jobbet med ledelsen af Det konservative Folkeparti til Lene Espersen, så kan han godt tro om igen.
 

I den kommende weekend kommer den tidligere politibetjent og den nye Europaparlamentskandidat på arbejde på FDM Jyllandsringen. Her er han nemlig inviteret som dagens specielle gæst ved Valvoline DM-Finalen, hvor han får opgaven med at kåre vinderne af sæsonens sidste afdeling af Danish Touringcar Championship.


(Foto: Birger Vilén - www.euroracer.org)

Motorsportens verden er dog ikke ny for Bendt Bendtsen – eller for den sags skyld. Ved Padborg Super Prix var han blandt de menige tilskuere, og hans søn var for år tilbage tilknyttet et af teamene i Danish Touringcar Championship.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 12/10/08 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her