Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Surt og vådt show for Peter Vesti

207 Spider Cup
DK 

13/10/08 

207 Spider CupPeter Vesti havde glædet sig til at deltage i Peugeot 207 Spider Cuppen, i forbindelse med Endurance Finalen på Padborg Park forrige weekend. Desværre gik det slet ikke som forventet.
 

Peter Vesti havde med glæde sagt ja tak til en invitation fra hans tidligere teamkollega Johnny Vejlebo Nielsen om at deltage i en af Team Go Go Racings biler. Det blev muligt da Jens Edman som ellers skulle have kørt i bilen meldte fra.

Den sammenbragte konstellation kvalificerede bilen som nummer 10 så forventningerne var pænt gode. Men den weekend havde vejrguderne besluttet sig for at skulle drille mest muligt. Kraftig regn i det sønderjyske gav store vandpytter på banen, og trods ihærdig indsats med store sugemaskiner, så lykkedes det ikke at få alt vandet væk. Der kom til stadighed mere og mere vand på banen undervejs. Men køres skulle der.


Det var vådt på Padborg Park - meget vådt
(Foto: Motorsporten.dk)

Desværre gik det sådan for Peter Vesti, at allerede efter få omgange spandt han af banen og berørte autoværnet lidt for hårdt. Det ødelagde baghjulsophænget på bilen, og han måtte forsigtigt køre bilen i pit for at få udbedret skaderne så godt som muligt. Desværre blev det aldrig helt perfekt, dertil var det sket for megen skade. Mekanikerne kæmpede både for at få udbedret skaden bedst muligt, og mod tiden, således at Johnny Vejlebo Nielsen også kunne komme til at køre. Den seje kamp gav resultat, og Johnny Vejlebo Nielsen kom da også ud at køre, men der var tabt meget tid i pittet.


Bilerne blev våde - både udvendig og indvendig
(Foto: Motorsporten.dk)

Undervejs tørrede banen dog nogenlunde op, og det lykkedes at få erobret et par placeringer. Men det var et løb som gav stof til eftertanke for Peter Vesti.
"Det var utroligt sjovt at prøve at køre et rigtig race i Spideren, men jeg må også sige at det er en bil som kræver utrolig megen tilvænning for at man kan køre den optimalt under alle forhold. Det har ikke været muligt for mig at opnå dette. Men det skal ikke være nogen undskyldning. De dårlige vejrforhold var ens for os alle i løbet. Jeg kan kun beklage at jeg ikke klarede det bedre."

Dons

Læs mere om:
  • Johnny Vejlebo Nielsen
  • Peter Vesti
  • Team Go Go Vitesse
  • Padborg Park
  • 05/10/08 - Padborg Park - 207 Spider Cup DK
  •