Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Martin Jensen kører for Magnussen

Danish
Touringcar
Challenge 

10/10/08 

Denne weekend køres Valvoline DM-finalen på Jyllandsringen. Jan Magnussen ligger snævert i front i den samlede stilling, men han har et godt kort på hånden i mesterskabskampen.
 

Teamkammerat Martin Jensen har hele sæsonen vist farten, også på banen i det midtjyske, hvor Jan Magnussen indtil nu har været nærmest urørlig. Derfor er troen på en god finale for hele teamet stærk hos Albertslund-køreren.

- Det har ikke været en prangende sæson for mig på flere punkter, så det vil være godt at slutte af med maner på søndag.. Vi har været ufatteligt hurtige på Jyllandsringen, og det er vi stadige. Men det er Jan, der kan vinde mesterskabet, så der skal køres for ham, siger Martin Jensen til team.dba.dk.


(Foto: Kim Igel)

Martin Jensen ligger et stykke nede i tabellen efter at have taget sin del af uheld denne sæson. I syv løb er Martin Jensen steget ud af sin BMW uden at have scoret point og har skullet starte bag i feltet i næste løb, senest på Padborg Park, hvor kontakt med en konkurrent endte første løb på første omgang. Det er en historik, der kan knække de fleste, men ikke et konkurrencemenneske som Martin Jensen.


(Foto: Kim Igel)

- Efter en sæson med så mange skuffelser bliver man rustet. Nederlagene er børstet af skuldrene, men det irriterer alligevel, at man skal prøve at køre sig op fra sidst i feltet, når man ved man har en hurtig bil og et super team bag sig. Så det er dobbelt ærgerligt, at det ikke spiller bedre i løbene, siger Martin Jensen.

Fortsætter gerne en sæson mere
Martin Jensen ved også godt, hvor flaskehalsen peger hen, når spørgsmålet kommer til et sæde næste år:

- Det vil være rigtig rart at kunne tage en sæson mere med Jan i Team Den Blå Avis, hvis der bliver kørt næste år. Sker det, så skal jeg have en bedre optakt til sæsonen. Jan har hele sæsonen været skarpere, og Kristian Poulsen virker også til at have fundet mere fart ved at køre ræs, mens vi andre har holdt ferie. Selvom vi testede meget tidligt i år, så skal jeg næste sæson have nogle løb i benene inden DTC starter, men om det bliver sydpå, ved jeg ikke, siger Martin Jensen.

Vind billetter og oplev Magnussen og Martin til Valvoline DM-Finalen
Til DM-finalen har Team Den Blå Avis-fans mulighed for at invitere vennerne på DTC-ræs i samarbejde med Jan Magnussens fanklub. Ved at svare på et – indrømmet – ikke alt for svært spørgsmål, kan to vindere invitere fire venner med til ræs, klæde dem i Magnussen fan-t-shirts og nyde stemningen fra Magnussens tribune.

Svaret skal være Team Den Blå Avis i hænde senest onsdag den 8/10 kl. 12.00. Se mere på Team.DBA.dk.

Team Den Blå Avis

Læs mere om:
 • Jan Magnussen
 • Martin Jensen
 • Team Den Blå Avis
 • Jyllandsringen
 • 12/10/08 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her