Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

SEC for Team GoGo Vitesse

207 Spider Cup
DK 

10/10/08 

207 Spider CupVejret gjorde sit for at vanskeliggøre løbet for alle Spiderne ved weekendens Sportscar Endurance Championship og hvis ikke vandet kom fra oven, så kom det ind nedefra i Spiderne. Men det skulle ikke forhindre de 2 Spidere fra Team GoGo Vitesse i atter at gøre god profil i de 2 karakteristiske Castrol grønne og røde farver.
 

Allan Olsen og Henrik Larsen dannede makkerpar i Spider nr. 33 og Johnny Vejlebo og Peter Vesti dannede makkerpar i Spider nr. 5. Alle 4 kører var fra morgenstunden af tændt, tændt på at få et godt langdistance løb og under klargøringen af de 2 Spiders blev der udvekslet gode råd om kørsel i Spiderne og om de vanskelige forhold der kunne være på banen med den megen nedbør.


Det afsluttende team.
(Foto: MetteViktoria Warming Rasmussen)

Og der var vand… og masser af det… Chikanen på Padborg Park kunne sagtens have fået helt nyt navn ved dette SEC, og omdøbt til ”Magasindammen 2”, og med samme håb som rytterne i Dyrehaven om, ikke at ryge i og blive våd. Dog var der for kørerne i Spiderne ikke noget valg, det var bare ud i det, og der var ingen der gik fri for vand i massevis.

Stort set alle Spidere var meget forsigtige og snurre ture var der også en del af… også under selve løbet var der nogle af disse snurre ture. Peter Vesti havde en af disse snurre ture og det kostede desværre en bukket styre arm på venstre baghjul på Spider nr. 5, og det bragte meget hurtigt travlhed i pitten hos Team GoGo Vitesse.
Men en ukuelig hold- og fighter ånd i Team GoGo Vitesse, bringer Spider nr. 5 på banen igen efter godt 18 minutter i pit. Dog må Johnny Vejlebo, som nu sidder i bilen, kæmpe en noget brav kamp da der stadig er skævhed i det påsatte på venstre baghjul og i styre armen. Så ved 17 omgang har Spider nr. 5 endnu et længerevarende pitstop og der justeres igen for at udbedre den tidligere skete skade.
Johnny Vejlebo og Peter Vesti når desværre samlet kun 51 omgange i dette langdistance løb og det til trods for en ihærdig kørsel af begge kører. I Johnny Vejlebo’s tilfælde var løbet yderligere krævende, da han i stort set i hele den tid han havde i sin Spider på banen, kørte med en anden skade der var sket forrest på Spideren tidligt i heatet. Underpladen i snuden af Spideren sad løs og gav en meget rystende og noget støjende Spider for Vejlebo at styre, men der var overskud både til at presse Spider nr. 5 og til at presse andre konkurrenter. Vejlebo & Vesti slutter dette Sportscar Endurance Championship af på Padborg Park som nr. 10.


Løbet er slut for i år.
(Foto: MetteViktoria Warming Rasmussen)

Efterhånden som langdistanceløbet skrider frem, bliver vejret bedre og bedre. Vinden lægger sig og regnen holder op. Dog er det først ca. 1½ time inde i løbet, at banen er tørret så meget op, at vi kan skifte til slics dæk på begge spiders, og dette sker næsten på samme tid, så der hersker travlhed i pitten, da nr. 33 og nr. 5 er i pit samtidig.


Larsen i duel.
(Foto: MetteViktoria Warming Rasmussen)

Spider nr. 33 med Allan Olsen og Henrik Larsen i sædet, havde atter som ved langdistance løbet på Ring Djursland et flot og udbytterigt samarbejde. De 2 kører skiftede plads i Spideren, da der var gået lige godt 1 time.
Allan Olsen og Henrik Larsen nåede at køre stort set lige mange omgange i løbet, Olsen nåede 36 omgange og Larsen nåede 37 omgange, altså 73 i alt og kun 3 omgange efter den vindende Spider. Allan Olsen og Henrik Larsen lå og kæmpede mellem 3 og 4 pladsen hele heatet igennem og sluttede som nr. 4 ved dette sidste løb.


Peter Vesti og Allan Olsen efter deres overståede kørsel.
(Foto: MetteViktoria Warming Rasmussen)

Begge Spideren gennemførte dette langdistance løb på Padborg Park og det var et hold meget trætte og våde, både kører samt resten af teamet, der pakkede sammen efter denne sæsons sidste løb.

Team Go Go Vitesse
Mette Viktoria Warming Rasmussen

Læs mere om:
  • Allan Olsen
  • Henrik Larsen
  • Johnny Vejlebo Nielsen
  • Peter Vesti
  • Team Go Go Vitesse
  • Padborg Park
  • 05/10/08 - Padborg Park - 207 Spider Cup DK
  •