Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DTC Cup

Jesper Sylvest gør klar til sæsonafslutning

DTC Cup 
09/10/08 

På søndag afsluttes endnu en sæson i Danmarks bedste motorsportsliga. På Jyllandsringen køres årets DM-finale, og her er Jesper Sylvest atter at finde bag rattet i sin BMW 320si E90 fra Poulsen Motorsport.
 

”Jeg håber at kunne slutte sæsonen fornuftigt af rent resultatmæssigt, så jeg kan se mig selv og mine omgivelser i øjnene,” siger den første mester i Danish Touringcar Championship nogensinde. ”Jeg går efter at lave et fornuftigt resultat, hvilket for mig vil være at komme mellem de fem første i privat cuppen og så forhåbentlig komme i top 12 generelt. Kan jeg klare det, så er jeg tilfreds som tingene står.”


(Foto: Sylvest Motorsport)

Ligesom en nytårsaften giver en DM-finale også anledning til at kikke tilbage på den forgangne sæson, se fremad og reflektere over tingene. Det har Jesper Sylvest også gjort.
”Jeg har overvejet mange ting for fremtiden, men jeg tror nok, at 2008 bliver min sidste fulde DTC-sæson,” siger han. ”Lysten til at være med er der stadig, så hvis lejligheden og mulighederne byder sig, kunne jeg sagtens finde på at køre nogle udvalgte løb til næste år. Men at køre en hel sæson sådan som jeg har gjort det i år, tror jeg ikke på.”

En medvirkende forklaring til disse overvejelser hedder Nicolai Sylvest.
”Min knægt begyndte sidste år at køre gokart, og det griber mere og mere om sig. Han brænder virkelig for det og klarer sig super godt, og det er selvfølgelig dejligt, at han har valgt en sportsgren, hvor jeg kender til sporten. Det er trods alt sjovere at være med ude at hjælpe ham til et gokartløb end hvis han nu dyrkede en anden sport som fodbold, der ikke interesserer mig,” forklarer Jesper Sylvest.

”Men det giver altså nogle problemer, når både han og jeg kører race. I denne her uge har vi været inde og træne på Københavns Gokart Bane, og han kører bare alt det, han kan komme til. Men i weekenden er der DM-revanche. Her ville han gerne være med, men det kan han desværre ikke, fordi jeg skal på Jyllandsringen for at køre DTC, og det synes jeg er synd. Det er noget af det, der har fået mig til at overveje at drosle min egen karriere lidt ned.”

Sylvest Motorsport


Læs mere om:
  • Jesper Sylvest
  • Poulsen Motorsport
  • Jyllandsringen
  • 12/10/08 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •      ASETEK SIMSPORTS