Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Ferrari dropper "trafiklyset"

Formel 1 
08/10/08 

Ferrari har erkendt at "trafiklyset" giver for store muligheder for fejltagelser og dropper det forløbigt i sæsonens sidste 3 Grand Prixer.
 

Ferrari tør ikke anvende "trafiklyset" i de resterende 3 Grand Prixer i denne sæson. Der står vigtige points på spil, og man vil satse på det sikre, nemlig slikkepinden.

Beslutningen er taget efter at Felipe Massa fik en stor del af slangen fra benzinpåfyldningsanlægget hængende efter bilen i Singapores Grand Prix. Det kostede oceaner af tid, og den slags fejltagelser er der ikke råd til mere.

Årsagen til denne hændelse var at den mekaniker der skal styre "trafiklyset" fik trykket for tidligt på aktiveringsknappen. Hos Ferrari siger man at man nu er nødt til at give pitmandskabet den nødvendige ro til at udføre deres opgaver med den sædvanlige ro, således at pitstoppene fungerer optimalt.

Dons

Læs mere om:
  • Scuderia Ferrari
  • 12/10/08 - Fuji - Formel 1 - FIA F1
  •