Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Lars Højris sigter efter podiet

Advan Cup 
07/10/08 
Yokohama

Peugeot 307 EPO køreren Lars Højris kommer til DM finalen på den øjeblikkelige 5. plads i Advan Cup mesterskabet, og han vil gå benhårdt efter podie placeringer i sæsonens sidste race weekend - DM Finalen på Jyllands-Ringen.
 

Lars Højris kommer som altid velforberedt til en løbsweekend, og da dette er sæson afslutningen, er finalen ikke nogen undtagelse.
Lars Højris og Autoforum Racing Team Silkeborg er helt klar til at møde udfordringerne på Jyllands-Ringen, en bane der passer Lars og Peugeot raceren rigtig godt, så forhåbningerne om at komme på podiet er bestemt til stede igen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Lars skal stille til start med 30 kilo succesballast efter de flotte resultater ved Padborg Super Prix, men han anser det ikke som en kæmpe ulempe på Jyllands-Ringen, hvor Lars i første omgang sigter imod top-3 i kvalifikationen, og herefter podie pladser i løbene.

Vejrudsigten for weekenden ser ud til at være fornuftig, årstiden taget i betragtning, og Lars glæder sig til at byde velkommen til de fremmødte sponsorer og gæster i Autoforum Racing Team Silkeborg's store telt.


(Foto: Motorsporten.dk)

Den officielle tidsplan for Lars Højris sidste race weekend i 2008 er sådan:

Lørdag den 11. oktober:
11:25 - træning
15:15 - tidtagning

Søndag den 12. oktober:
10:55 - løb 1
15:05 - løb 2

Vejgaard

Læs mere om:
 • Lars Højris Nielsen
 • Autoforum Racing Team Silkeborg
 • Jyllandsringen
 • 12/10/08 - Jyllandsringen - Advan Cup - DM
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her