Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Kasper Jensen: ”Jeg vil ikke køre afventende

DTC Cup 
08/10/08 

I den kommende weekend afslutter JM Racing sin 2008-sæson. På Jyllandsringen skal sidste afdeling af Danish Touringcar Championship køres, og her stiller JM Racing op med både sin faste kører gennem hele året, Kasper Jensen (Aalborg), samt Michael Holden (Rødding), som teamet gav sin DTC-debut i sidste måned.
 

Mest på spil er der for Kasper Jensen. Han er fortsat med i medaljekampen blandt feltets privatkørere. Aktuelt ligger han på en fjerdeplads, syv points efter Jens Møller og 17 points foran Kristian Poulsen, der er de to andre kandidater til bronzen i DTC Cuppen.

”Jeg er nødt til at forsøge at gøre rent bord i min kamp med Kristian Poulsen og Jens Møller, for jeg skal simpelthen have de points, der skal til, for at jeg kan nå mit delmål med en tredjeplads i privat cuppen,” siger Kasper Jensen. ”Jeg har ikke regnet så meget på, hvor meget der skal til, men det har jeg heller ikke tænkt mig at gøre, for jeg skal bare foran de andre. Der er ikke så meget at rafle om.”

Kasper Jensen føler sig dog godt rustet til årets sidste løb på Jyllandsringen.
”Jyllandsringen har stadig den samme form som sidst, vi kørte der, og det eneste, der kan ændre på noget, er vejrguderne, men jeg synes, at vi har et rimeligt godt set-up til Jyllandsringen, og så må vi se, hvordan det går,” siger Kasper Jensen.


Kasper Jensen kæmper for en medalje i privat cuppen.
(Foto: JM Racing)

”Jeg har farten til at gøre rent bord i privat cuppen på Jyllandsringen, og så må vi se, om heldet kan være på min side denne her gang. Jeg er nødt til at koncentrere mig om privat cuppen, for det er der, jeg skal kæmpe pointmæssigt, men nu har vi en god samlet pakke. Jeg får min gamle motor tilbage. Farten er der også. Resten er bare op til mig. Det gælder bare om at tage tilstrækkeligt med points fra Jens Møller og de andre, så jeg er foran dem til sidst. Jeg vil ikke køre afventende, for jeg skal have pointene.”

Michael Holden kører sit andet løb i Danish Touringcar Championship. Ikke bare for JM Racing, men i klassen i det hele taget, og han håber på at kunne følge op på de gode takter fra sin debut på Padborg Park.

”Jeg håber på, at jeg kunne komme i top 4-5 i privat cuppen. Det er da min drøm,” siger han om sine ambitioner. ”Men jeg vil ikke sætte forventningerne for højt. Jeg håber, at jeg kan holde niveauet fra mit første heat på Padborg Park. Men man skal ikke satse for meget.”

”Det var et tilfredsstillende første heat, hvor jeg blev firer i privat cuppen, og det ville være sjovt, hvis jeg kunne komme til at ligge der igen. Jeg håber, at jeg denne gang kan få lov til at fuldføre alle tre heats, og jeg vil også gerne op i rækkerne, men nu har jeg jo lidt ballast med.”

JM Racing

Læs mere om:
  • Kasper Juul Jensen
  • Michael Holden
  • JM Racing
  • Jyllandsringen
  • 12/10/08 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •