Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Team Telesikring Racing fortsætter medaljejagten

Danish
Touringcar
Challenge 

07/10/08 

Tom Pedersen har gode chancer for at sikre Team Telesikring Racing en medalje ved årets finale i Danish Touringcar Championship
I den kommende weekend kan Team Telesikring Racing sætte punktum for sin første sæson i dansk motorsport. På Jyllandsringen køres årets sidste løb i Danish Touringcar Championship, og her er man stadig med i kampen om medaljerne.
 

Tom Pedersen indtager en tredjeplads i mesterskabet efter Jan Magnussen og Henrik Lundgaard, men bagfra lurer der også en potentiel trussel i Michael Outzen, der blot er nogle få points efter. Teoretisk kan alt ske. Christiansfeld-køreren har med noglegode resultater og tilsvarende uheld hos konkurrenterne foran ham stadig mulighed for at blive mester, men kan i værste tilfælde også slutte helt udenfor medaljerækkerne.


(Foto: Jeppe Rimmen)

- Jan Magnussen kan vi ikke nå. Etteren er simpelthen væk, og det er også fuldt fortjent for Jan, hvis han vinder, så det er toeren i mesterskabet, vi går efter, siger Tom Pedersen.

- Hvis vi får et godt løb i weekenden, så kan det lade sig gøre at nå Henrik Lundgaard, og det er det, jeg vil gøre alt for at opnå. Jeg ser da selv det som en rimelig stor mulighed.

I sidste uge tilbragte Team Telesikring Racing derfor en hel dag på Jyllandsringen, hvor Tom Pedersen testede sig bil. Her havde man bistand fra en tysk undervognstekniker, der hjælp teamet med at sikre en mere optimal indstilling af racerbilen.

Peter Ager tror på gentagelse
Peter Ager valgte ikke at teste, selv om han var til stede og fra sidelinien fulgte samarbejdet mellem Tom Pedersen, chefmekaniker Kim Boisen og den tyske tekniker.

- Det sorte, vi kører på, er så ustabilt, at det ikke kan betale sig at få ødelagt sin psyke ved at konstatere, at man har fået nogle dårlige dæk. Ud fra devisen, at man ved, man kan, er der ikke nogen grund til at få det ødelagt, forklarer Peter Ager. - Det er simpelthen årsagen til, at jeg ikke tester. Jeg tror på, at det nok skal gå. En fornuftig tidtagning, så er vi der. Vi har jo set, at det kan lade sig gøre.


(Foto: Jeppe Rimmen)

DM-finalen køres på Jyllandsringen, og det var jo her, at Peter Ager for små to uger siden fik sit helt store gennembrud i Danish Touringcar Championship. Her blev han en sikker vinder af privatcuppen og formåede også at komme på podiet i det professionelle resultat.

- Det resultat tror jeg godt på, at jeg kan gentage, vurderer Peter Ager. - Jens Møller og Kristian Poulsen tror jo, at de kan gå på vandet nu, efter at de har fået succes i de seneste løb, men de glemte bare, at jeg var øverst på podiet før dem i år. De har glemt mig, men jeg har ikke glemt dem, så jeg skal nok køre fra dem.

- Jeg håber, at jeg napper en etter i privat cuppen og det hele. Jeg starter nier i tidtagningen, og så blive otter – en overhaling må da være til at overskue – og så er vi på pole position. Så er vi der. Det ved vi jo.

Team Telesikring Racing


Læs mere om:
 • Peter Ager
 • Tom Pedersen
 • Team Telesikring Racing
 • Jyllandsringen
 • 12/10/08 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her