Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Uforandret sammensætning hos BMW Sauber

Formel 1 
08/10/08 

Hos BMW Sauber forsætter man i 2009 med samme kørersammensætning som i år. Dermed er lang tids spekulation om Nick Heidfeld slut.
 

BMW Sauber forsætter med de samme to kørere i bilerne som i år. Det meddelte BMW Sauber mandag hvor man også bekendtgjorde at Christian Klien forsætter som testkører for teamet.

Dermed er lang tids gætterier og spekulationer om især Nick Heidfeld slut. Nick Heidfeld var ellers dømt ude hos BMW Sauber af mange, og var af flere rygtet til blandt andet Honda.

Nu får han en ny chance hos BMW Sauber trods en del problemer i denne sæson. En bekræftet undskyldning for hans svingende resultater i denne sæson har været, at han har haft problemer med at få den nødvendige varme kørt i dækkene ved adskillige lejligheder. Noget som også Kimi Raikkonen i Ferrari på det seneste har klaget over.

Med en uforandret kørersammensætning hos BMW Sauber, så er mulighederne for Fernando Alonso ved at være minimerede. De reelle valgmuligheder hedder nu Honda og Renault og mon ikke de fleste godt kan regne ud hvad det bliver?

Dons

Læs mere om:
  • Christian Klien
  • Fernando Alonso
  • Nick Heidfeld
  • Robert Kubica
  • BMW Sauber F1 Team
  •