Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Sally tændt før DM Finalen

Clio Cup - DK 
07/10/08 

Clio CupAD Racing's hurtigste Clio Cup kører, Martin Sally Pedersen, er både klar og tændt før weekendens DM Finale på Jyllands-Ringen, hvor han skal forsvare sin 5. plads i mesterskabet.
 

Jyllands-Ringen er den af banerne der køres på i denne sæson, som Sally har mest erfaring med, derfor er han optimistisk forud for finale løbene.

Sally's 5. plads i mesterskabet skal forsvares, og han er hårdt presset bagfra, hvor Jacob Kristensen og Claus Christensen blot er 3 og 4 point bagefter.
Udsigterne til at kunne vinde et par placeringer, som det skete ved det foregående løb på Padborg Park er nok ikke store, da der er henholdsvis 19 og 21 point op til kørerne på 3. og 4. pladserne - Bjørn Smedegaard og Michael Christensen - men alt kan ske, og der er jo hele 43 point at køre om!


Martin Sally Pedersen er klar til igen af give Clio raceren alt hvad den kan trække, for at forsvare sin nyvundne 5. plads i mesterskabet.
(Foto: Motorsporten.dk)

Men kan Sally forsvare sin 5. plads, så er det også en fuldt tilfredsstillende placering for ham i hans debut sæson i Clio Cup mesterskabet, specielt med tanke på at han ligger foran mange af de hurtige kørere med flere års erfaring i klassen.

"Weekendens mål er helt klart at prøve at holde Jacob og Claus bag mig, men jeg ved at det bliver svært da det er et par både erfarne og hurtige kørere, speciel Claus plejer at være god på Jyllands-Ringen" - udtaler Martin Sally Pedersen - "på grund af jobskifte har der ikke været tid til at teste forud for løbet, ligesom der heller ikke har været megen tid til at gå i værkstedet, så det var heldigt at der ikke gik noget i stykker sidste gang. Skal jeg have held til at holde Jacob og Claus bag mig, så skal det være regnvejr - og det må da snart komme, jeg håber jo på det hver gang" - slutter Martin Sally Pedersen med et smil.


Det er dette syn Martin Sally Pedersen håber at konkurrenterne får at se i weekenden!
(Foto: Motorsporten.dk)

Ved DM Finalen på Jyllands-Ringen kan du følge Sally og de øvrige Clio Cup kørere to gange lørdag, først klokken 09:55 til den fri træning og derefter klokken 13:55 hvor de kører deres tidtagning.
Klassens to løb køres søndag, og de starter henholdsvis klokken 11:45 og 16:35.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Martin Sally Pedersen
  • AD-Racing
  • Jyllandsringen
  • 12/10/08 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •