Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Supercopa

Christoffer Nygaard skubbet af banen

Supercopa 
06/10/08 

- i jagten på dyrebare point
Har man sikret sit eget skind, så kan man jo ligeså godt sikre sine teamkollegers muligheder. Dette lod til at være devisen for en dansk motorsports talenter, Nicki Thiim. I to omgange havde han held til at skubbe Christoffer Nygaard af banen i weekendens Seat Cup på Le Mans.
 

Endda to gange i samme løb søndag.
Vel at mærke på et tidspunkt, hvor Nicki Thiim i realiteten havde sikret sig mesterskabet. Det ærgerlige og trælse indfald fra seriens mester fik Christoffer Nygaard og Fischer-teamet til at nedlægge protest, men protesten blev afvist.

Så status ovenpå næstsidste runde i Seat Cup for Christoffer Nygaard er, at han ligger på tredjepladsen, men er hele 32 point efter Nicki Thiims teamkollega Johansson, som trods egen manglende fart lukrerede på, at Nicki Thiim ryddede forhindringerne af vejen. I lørdagens første løb førte Nicki Thiim, men standsede til sidst op og lod Johansson passere og sikre sig værdifulde point.
Lørdagens løb resulterede i en fjedeplads til Christoffer Nygaard.


Christoffer Nygaards Seat fik alvorlige skrammer af den behandling, han fik af seriens vinder Nicki Thiim, som to gange kørte Christoffer Nygaard af banen og dermed var stærkt medvirkende til at sikre sin teamkollega et komfortabelt forspring til netop Christoffer Nygaard i kampen om andenpladsen i mesterskabet.
(Foto: Natascha Theisen)

Den hårdhændede behandling betød, at dels fik Christoffer Nygaards bil skader, dels rykkede fjerdepladsen tæt på, så der bliver hård kamp om podieplaceringen i mesterskabets sidste afdeling på Hockenheim den 25.-26. oktober.

"Det er virkelig bittert og ærgerligt at blive sendt af banen på den måde. Men jeg må jo for alvor være skarp i sidste runde," siger Christoffer Nygaard.
Andenpladsen er teoretisk mulig for ham at indhente. I praksis er det dog særdeles vanskeligt.

STÆRK
Torben Sørensen


Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  • Fischer Racing
  • Bugatti
  • 05/10/08 - Bugatti - Supercopa
  •