Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Supercopa

Nicki Thiim er Supercopa-mester!

Supercopa 
05/10/08 

Efter at have sat 3. hurtigste tid i kvalifikationen forud for det første af de to løb på Le Mans Bugatti-banen i Frankrig, kørte Seat Leon Supercopa-køreren sig frem til førstepladsen i det første løb lørdag eftermiddag.
 

På trods af sin solide føring, kom teamkammeraten Johanson forbi på en af løbets sidste omgange, men der var gode points med hjem til det danske stortalent.


Nicki Thiim på vej mod mesterskabet
(Foto: Natascha Theisen)

Søndag middag kunne Nicki dermed starte fra 5. pladsen, hvorfra han overhalede de fire forankørende konkurrenter og vandt en sikker sejr. Dermed er Nicki Thiim Supercopa-mester 2008 efter en suveræn sæson for GAG Racing-teamet, og fremtiden ser strålende ud for mesteren.

Med kun en løbsweekend på Hockenheim tilbage af sæsonen, kan Nicki Thiim nu koncentrere sig om at vinde de sidste to løb for GAG Racing, mens der arbejdes intenst i kulissen med fremtidens projekter.

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Nicki Thiim
  • 05/10/08 - Bugatti - Supercopa
  •