Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperLeague Formula

Zolder - Kvalifikation

SuperLeague 
04/10/08 

- ikke den bedste for Kasper Andersen
I de indledende testsessioner var det ikke lige Kasper Andersens dag, hvor det blev til placeringer i den nederste del af feltet. Går det bedre i kvalifikationen?
 

I den første testsession blev Kasper Andersen nr. 16 af 18 deltagere. Der var tilsyneladende problemer med at finde sig til rette på banen. Meget bedre blev det ikke i anden testsession hvor Kasper Andersen blev placeret én placering bedre. Det var dog også positivt at tidsforskellen til den hurtigste kører, blev væsentligt reduceret fra at være på over 6 sekunder til kun at være nede på 3,5 sekunder.

I selve kvalifikationen gik det ikke bedre for Kasper Andersen. I hans gruppe blev han næstsidst og skal dermed starte i andensidste startrække i morgen søndag. Ikke det mest opmuntrende for ham og hans klub, Olympiacos.

I forreste startrække er BVB Dortmund på pole foran RSC Anderlecht. Anden startrække består af Liverpool og FC Sevilla.

Dons

Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • Olympiacos
  • Zolder
  • 05/10/08 - Zolder - SuperLeague
  •