Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Suzuki Swift Challenge

Suzuki på overarbejde

Swift Challenge 
03/10/08 

Jesper Holden sætter både sig selv og sin Suzuki Swift racer på en hård prøve, i forbindelse med Endurance Finalen på Padborg Park denne weekend, med deltagelse i to forskellige klasser.
 

Jesper er en af frontrunnerne i den nye Suzuki Swift Challenge, hvor han ligge godt til i mesterskabet - et mesterskab som kan komme i hus i morgen.

Lørdag køres de to sidste afdelinger i mesterskabet, så der er ingen tvivl om at Jesper vil give Suzuki'en alt hvad den kan trække, for at sikre sig guldet.
Men samtidig skal han også sørge for at bilen ikke er 'kørt helt flad', da den står over for en endnu hårde prøve bagefter.


(Foto: Motorsporten.dk)

Sammen med Jørgen Hansen og Christian Jakobsen stiller Jesper også op i sidste afdeling af Danish Endurance Championship, hvor der køres 1½ times træning og tidtagning, samt afslutningsvis selve løbet som strækker sig over 4 timer, så Suzuki'en kommer på overarbejde på Padborg Park.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jesper Holden
  • Jørgen Hansen
  • Padborg Park
  • 04/10/08 - Padborg Park - Danish Endurance Championship
  •