Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Ny spænding om Spider Cup-medaljerne

207 Spider Cup
DK 

02/10/08 

207 Spider CupSportsvognsklassen slutter sæsonen med et løb over to timer på Padborg Park
For en lille måned siden sikrede Ronny Wechselberger, Tyskland, den samlede sejr i Peugeot Spider Cuppen ved at køre to stabile andenpladser hjem på Sturup Raceway lige efter teamkammeraten Mike Mathiesen, Varde.
 

Vestjyden bragte sig frem på en sammenlagt andenplads med sine to sejre, men han kommer stadig til at skulle kæmpe for at sikre sig sølvmedaljen. Han skal ikke bare kæmpe hårdt. Han skal også kæmpe længe. Finalen finder nemlig sted på søndag på Padborg Park, hvor det traditionelle Peugeot Spider Cup-felt tørner ud i et løb over to timer, hvor de får konkurrence fra en håndfuld danskbyggede Aquilaer og en række engelske Radicals.


Deltagerne i Peugeot Spider Cup afslutter 2008-sæsonen med et løb over to timer på Padborg Park.
(Foto: Morten Alstrup)

Det er ikke kun den noget længere distance i forhold til de hidtidige sprintløb, som giver ekstra udfordringer for Mike Mathiesen. Konkurrencen er også spidset til med ny spænding til følge.

Tommy Schröter, Vojens, troede egentlig, at hans sæson i Peugeot Spider Cuppen blev afsluttet med en bil, der ved Bosch GP Danmark blev så slemt skadet, at hans hovedsponsor ville vente med at gøre den klar til næste sæson. Men sønderjyden, der var helt fremme i medaljeopgøret, kommer ud at køre på Padborg Park, for David Falch, Roskilde, har nemlig hidkaldt ham som sin makker i løbet, hvor holdene på to mand skal gennemføre mindst to obligatoriske pitstops, hvor der er mulighed for tankning og kørerskifte.

Netop duoen David Falch og Tommy Schröter bliver den værste trussel for Mike Mathiesens medaljedrømme. De to ligger henholdsvis to og elleve points efter ham i tabellen, og går det godt for duoen – og skidt for Mike Mathiesen og hans makker, Jesper Wulff Laursen, Harlev – kan de to kørere passere ham. Til gengæld må Tommy Schröter dog indse, at det for ham højst kan blive til en sammenlagt tredjeplads, selv om han blot er ni points efter David Falch. De to kører jo i samme bil, så begge vil opnå samme score fra søndagens løb.

Feltet rummer denne gang i øvrigt to far-og-søn-kombinationer – og det endda fra samme team.
Team Den Blå Avis Valvoline stiller nemlig med to biler, hvor den ene køres af Frank Ludvigsen, Beder, og hans søn Jacob Ludvigsen, Århus, mens den anden køres af Christian Ree, Vedbæk, og hans far, Carsten Ree, Vedbæk.

Stillingen i Peugeot Spider Cup:

Plac.KørerPoint
1.Ronny WeschelbergerTyskland199
2.Mike MathiesenVarde158
3.David FalchRoskilde156
4.Tommy SchröterVojens147
5.Søren ZylauvHolsted119
6.Allan OlsenHolbæk98
7.Steffen MøllerÅrhus C96
8.Danny RasmussenHelsingør90
9.Mik KerchlangoCharlottenlund66
10.Johnny VejleboRoskilde65
11.Jacob LudvigsenBeder63
12.Henrik JansenRoskilde62
13.Nicolai StampeVejle Øst55
14.Kim RødkjærHornsyld52
15.Christian ReeVedbæk35
16.Jesper Wulff LaursenHarlev32
17.Keeley PudneyNew Zealand21
18.Jørgen BreinholtVirum19
19.Kent IversenSydals13
20.Jesper TernvaltHavdrup9
Karsten ReeVedbæk9
22.Frank LudvigsenBeder8

Morten Alstrup


Læs alt om Peugeot 207 Spider Cup
Læs mere om:
  • David Falch
  • Mike Mathiesen
  • Ronny Wechselberger
  • Tommy Schröter
  • Team Jobcar Racing
  • Team Peugeot Køge Sport
  • Padborg Park
  • 05/10/08 - Padborg Park - 207 Spider Cup DK
  •