Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Williams kørerne bliver i teamet

Formel 1 
02/10/08 

Sent i aftes annoncerede Williams teamet at begge deres kørere, Kazuki Nakajima og Nico Rosberg, også i 2009 kører for teamet.
 

Kazuki Nakajima og Nico Rosberg har den samme arbejdsgiver også i 2009. Det kom frem sent i aftes da Williams teamet udsendte den officielle meddelelse herom.

Fra teamet forlyder det blandt andet at man er stærkt tilfredse med den udvikling som kørerne er i. De har bidraget med en stor indsats som også har gavnet teamet. Derfor vælger Sir Frank Williams altså at forsætte med de samme kørere. Også testkøreren, Nico Hulkenberg, har fået forlænget sin aftale med teamet. Nico Hulkenberg kører også i den europæiske Formel 3 serie ved siden af sit testarbejde for Williams teamet. Nico Hulkenberg fører i øjeblikket Formel 3 Euro serien.

Dons

Læs mere om:
  • Kazuki Nakajima
  • Nico Rosberg
  • Nicolas Hülkenberg
  • Williams F1 Team
  •