Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Supercopa

Nygaard ser frem til at prøve kræfter med Le Mans

Supercopa 
02/10/08 

Det er med stor spænding, at Christoffer Nygaard ser frem til weekendens runde i Seat Supercopa, den køres nemlig på Le Mans banen i Frankrig.
 

- Det glæder jeg mig rigtig, rigtig meget til. Det har altid været en drøm for mig at komme til at køre på Le Mans, siger Christoffer Nygaard.

Runden bliver i det hele taget spændende, da det er næstsidste runde i Seat Cup 2008 og kun 15 point skiller ham fra svenske Johansson på andenpladsen i den samlede stilling.

- Kan jeg hente point i begge løb, så ser det realistisk ud at indhente ham i den samlede stilling. Men han er en rigtig god kører, så det bliver ikke nogen let opgave, siger Christoffer Nygaard.


Christoffer Nygaard er klar til den afgørende jagt på point i Seat Cup. Han har en podieplads i den samlede stilling at forsvare på Le Mans denne weekend.
(Foto: Natascha Theisen)

Han er også i den situation, at han har en podieplads i den samlede stilling at forsvare, hvilket betyder, at han ikke vil køre med hovedet under armen i jagten på avancement til andenpladsen. Dertil er tredjepladsen trods alt for vigtig. Men så længe der er point at køre om, så er der muligheder, peger han på.

Runden på le Mans følger den sædvanlige opskrift for Seat Cup med test fredag, kvalifikation og første løb lørdag og andet søndag.

Alle kørerne var i sidste uge samlet på Hockenheim for at teste bilerne, da seneste løbsrunde fandt sted den sidste weekend i juli. Denne test gav grund til optimisme for Christoffer Nygaard, da bilen var godt trimmet med en forbedret bremse.

Stærk
Torben Sørensen


Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  • Fischer Racing
  • Bugatti
  • 05/10/08 - Bugatti - Supercopa
  •