Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24 Hours

24H Valencia aflyst

24 Hours 
01/10/08 

Den næste store udfordring for GRC Racing skulle have været 24-timers løbet i Valencia om knap to uger. Desværre har arrangørerne aflyst løbet, da mange teams angiveligt ikke havde betalt gebyret for deltagelse rettidigt.
 

”Det er absolut ikke heldigt. Vi havde glædet os til den weekend, men 2 nye kørere og en nybygget bil. Men det skulle så ikke være denne gang”, siger teamchef Jan Kalmar. ”Heldigvis er der et løb i VLN samtidig, og vi flytter derfor aktiviteterne ”hjem” på Nürburgring”.


(Foto: GRC Racing)

Planlægningen af 2009 er begyndt hos GRC Racing.
”Det ligger helt fast at vi kører 24H Dubai i januar, 24H Silverstone i september og højdepunktet vil igen i 2009 være 24 H Nürburgring i maj. Samtidig ser vi hvad der ellers er af interessante serier, der passer til os. Den belgiske BTCS med blandt andet 12H Spa er en mulighed, men vi har også andre i kikkerten.”


(Foto: GRC Racing)

Næste gang det bliver muligt at opleve GRC Racing live bliver således til 9. afdeling af VLN den 11. oktober.


Læs mere om:
  • GRC Racing
  • Nürburgring
  •