Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

da Costa får WTCC debut i dag

WTCC 
03/10/08 

Den portugisiske SEAT Eurocup kører Duarte Félix da Costa får i dag sin World Touring Car Championship debut, når deltagerne kører ud til deres første fri træning på Monza banen i Italien.
 

Duarte Félix da Costa er den femte vinder fra SEAT Eurocup serien, der har vundet retten til at deltage i et WTCC løb, og han er en kører der har prøvet lidt af hvert.

Efter mange sæsoner i både den portugisiske og internationale go kart verden skiftede Duarte Félix da Costa til britisk Formel BMW og senere til North European Formula Renault championship.

De to sidste sæsoner - 2007 og 2008 - har han kørt i SEAT Eurocup, hvor han pt. indtager 7. pladsen.
Denne weekend skal han køre i en SEAT Leon TFSI fra Sunred teamet.

Duarte Félix da Costa er iøvrigt den anden portugiser der via SEAT Eurocuppen sikre sig adgang til et WTCC løb, den første var Lourenço Beirão da Veiga der deltog i løbet på Brands Hatch.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Duarte Felix da Costa
  • Monza
  • 05/10/08 - Monza - WTCC - FIA VM
  •