Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Lidt blandet F1 nyt

Formel 1 
04/10/08 

Mellem et hvert Formel 1 løb sker der hele tiden noget, og her sidst på sæsonen, er der stadig mange gæt på hvem der skal kører hvor næste år - og hvad der eller sker.
 

Ferrari har nu meldt ud at de også har fornyet deres kontrakter med teamets to test kørere - Marc Gene og Luca Badoer - for en sæson til.
En talsmand fra Ferrari har bekræftet, at begge test kørere vil blive i teamet i hele 2009.

Luca Badora kom til Ferrari i 1997 og har arbejdet sammen med teamet igennem teamets store succes tid med Michael Schumacher. Marc Gene ankom til teamet i slutningen af 2004 efter at have været testkører for Williams.


F1 sportens højeste myndig har hele sæsonen undersøgt motorer hos alle de forskellige teams, for at se om de overholder de specifikationer som tidligere er registreret hos FIA.

Inden løbet i Japan er det så Nick Heidfelds tur. Hans BMW ’kraftværk’ vil blive tjekket fra ende til anden for at sikre at den overholder de samme specifikationer som blev opgivet inden sæson start.

Der har endnu ikke fundet en motor som har været ændret i forhold til oprindelige oplysninger, så det skal nok vise sig at tjekket af Nick Heidfelds motor kun bliver endnu et rent rutine tjek.

Selch

Læs mere om:
  • Luca Badoer
  • Marc Gené
  • Nick Heidfeld
  • BMW Sauber F1 Team
  • Scuderia Ferrari
  •