Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Vejlebo-Vesti forenet til weekendens Spider Cup løb

207 Spider Cup
DK 

01/10/08 

207 Spider CupNår der på søndag køres blandt andet Peugeot 207 Spider Cup løb på Padborg Park, så genforenes et tidligere makkerpar - Vesti Vejlebo Racing kørerne Peter Vesti og Johnny Vejlebo.
 

Team GoGo Vitesse har grundet afbud fra Jens Edman der er optaget andetsteds indbudt SSC køreren Peter Vesti til at deltage i den ene af teamets to biler.

Oprindeligt var det meningen at Jens Edman skulle have delt bilen med Johnny Vejlebo Nielsen, men nu indtræder i stedet Peter Vesti, som tidligere har været teamkammerat og makker med Johnny Vejlebo Nielsen.


Peter Vesti skifter den kommende weekend sin Special Saloon Car racer ud med denne Peugeot 207 Spider, som han skal dele med Johnny Vejlebo.
(Foto: Motorsporten.dk)

Umiddelbart måske lidt af et sats, men Peter Vesti er ikke uerfaren i Peugeot Spideren. Peter Vesti har deltaget i flere events hvor han kørt rigtigt mange omgange i Peugeot Spideren. Og det er sket på både våd og tør bane, så han kender en del til Peugeot Spideren og dens håndtering under forskellige forhold.
Interessant bliver det i hvert fald at se den gendannede konstellation.

Dons

Læs mere om:
  • Johnny Vejlebo Nielsen
  • Peter Vesti
  • Team Go Go Vitesse
  • VestiVejlebo Racing
  • Padborg Park
  • 05/10/08 - Padborg Park - 207 Spider Cup DK
  •