Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

2 dynamiske duoer

207 Spider Cup
DK 

02/10/08 

207 Spider Cup- i Team GoGo Vitesse slår til på Padborg Park
Allan Olsen og Johnny Vejlebo udgør normalt i Team GoGo Vitesse den kørende duo i de Castrol farvede 207 Spiders, men til det kommende langdistance løb på Padborg Park er der hentet yderligere 2 erfarne kører ind. Nemlig Henrik Larsen og Peter Vesti og alle 4 kører glæder sig til at give den gas.
 

Johnny Vejlebo havde på det første langdistance løb på Ring Djursland mange tekniske problemer med Spideren, men det er fortid for Vejlebo’s Spider og Johnny ser meget frem til dette langdistance løb.

Johnny Vejlebo udtaler: »Når Team GoGo Vitesse nr. 5 stiller op til afslutningsløbet for 207 Peugeot Spider klassen på Padborg park søndag den 5. oktober - vil det være med det »gamle« makkerskab Johnny Vejlebo & Peter Vesti som skal dele bilen.

Peter og jeg har tidligere deltaget i Speciel Saloon Car klassen i hver vores Peugeot 306’ere under Team Vejlebo & Vesti - Nu skal dele nr. 5 i Team GoGo Vitesse.

Jeg havde ellers en aftale i hus med Jens Edman, som kører under Team TGR i DTC – hvor Team GoGo Vitesse har til huse under løbene, og at Jens Edman skulle køre med i bilen til de to langdistance løb der indgår i Spider klassen - men Jens Edman er desværre blevet forhindret, grundet åbning af en ny forretning i Sverige i lige den løbsweekend - Det er klart ærgerligt, at Jens er blevet forhindret, nu Jens har kørt i Spideren før, og ikke mindst som den meget stabile køre han er.

Men da jeg fik mailen fra Jens Edman - brugte jeg ikke mange minutter til at tænke over hvem jeg skulle kontakte - Peter Vesti havde lige stået på Jyllandsringen og fortalt mig, at han skulle køre en hel dag med gæster i en Peugeot Spider og dette sammen med, at det faktisk var til et langdistance løb på Padborg Park, at Peter Vesti og jeg første gang delte en bil til et langdistance løb - så jeg glæder mig meget til, at skal have Peter med i bilen her til det sidste løb i år. Jeg er slet ikke er i tvivl om, at vi nok skal få nr. 5 med op hvor ilden brænder - Peter er en stabil køre, og han passer samtidigt på materialet som det helt klart også drejer sig om når vi skal køre så længe.« slutter Johnny.


Johnny Vejlebo i sin Spider. Glæder sig til langdistance løbet.
(Foto: MetteViktoria Warming Rasmussen)

Undertegnede mødte Peter Vesti på Padborg Park til en kort snak om hans tanker om det kommende langdistanceløb og der var absolut ingen tvivl om at Peter Vesti glæder sig lige så meget som Johnny Vejlebo til at vise deres dynamiske duo-evner i langdistanceløb.

Peter Vesti i sin Toyota Supra på Padborg Park. Næste gang er mærket Peugeot og det er i Spider Cup.

Peter Vesti udtaler:«Jeg har gjort mig lidt erfaringer i 207 Spideren ved nogle gode eventdage på Jyllandsringen, hvor jeg fik kørt over 200 omgange hvor de 80 af dem var i regnvejr. Jeg har fået indtrykket at Spideren er en sjov og en frisk bil.


Her ses en glad Peter Vesti med begge sine sønner, foran sin Toyota Supra racer, som han i år har vundet mesterskabet i SP4 klassen i.
(Foto: MetteViktoria Warming Rasmussen)

Jeg er god til at køre langdistanceløb specielt når setup er godt og jeg glæder mig meget til at køre langdistanceløbet den 5 oktober på Padborg og til at blive til en af »Spider-mændene«. Endnu en grund til at jeg glæder mig til dette løb, er det gode makkerskab med Johnny Vejlebo. Johnny og jeg kender hinanden godt gennem tidligere teamkammerat samt gode makkerskab fra langdistanceløb, som vi blandt andet havde med Peugeot 306’eren. Desuden så er jeg jo altid frisk på godt race,« afslutter Peter Vesti.


Tydelige beviser på succes i Vejlebo & Vesti duoen på Padborg Park, her fra SSC klassen i september 2006.
(Foto: MetteViktoria Warming Rasmussen)

Team GoGo Vitesse nr. 33 Allan Olsen får den 5 oktober selskab af Henrik Larsen. Denne duo kender begge Spider nr 33 fra det først langdistanceløb i 207 Spider Cup 2008 på Ring Djursland. Der blev det til 227 omgange og en rigtig flot 5 plads.

Allan Olsen udtaler:« Jeg glæder mig selvfølgelig til løbet, hvor jeg igen skal køre sammen med Henrik Larsen. Det bliver spændende om al den træning som vi blandt andet har fået på Padborg Park, da vi kørte et stort event med en sponsor d. 17-09, om det har båret frugt.

Henrik Larsen er en god fyr at køre sammen med i sådan et race, samt at han har kørt race i mange flere år end jeg og ved alt om at sætte sådan en bil op.

Det bliver desværre kun et løb der strækker sig over godt 2 timer så her gælder det om at komme godt fra start og forhåbentligt kun holde de obligatoriske pitstop.

Bilen har over sommeren kørt upåklageligt, så nu er det kun mig der skal se at komme op i gear,« hilser en meget spændt nr. 33 Spider-køre.


En tændt Allan Olsen lige før et heat.
(Foto: MetteViktoria Warming Rasmussen)

Allan Olsens makker i Spider nr. 33, Henrik Larsen er jo en mand med mange forskellige bil klasser i sin erfaring. Dette år er det blevet til blandet andet både Polo Cup og Clio Cup. Henrik Larsen har i år endvidere fulgt sin søn tæt i Go Kart.

Henrik Larsen udtaler:« Det lyder atter rigtig spændende med langdistanceløb i Peugeot Spider Cup og det bliver spændende den 5 oktober. Jeg glæder mig rigtig meget til at danne makkerskab med Allan Olsen igen… jeg synes det var meget sjovt og udfordrende at være med, da vi kørte på Ring Djursland og jeg glæder mig rigtig meget til et godt race på Padborg Park«

Der er ingen tvivl om, at de 2 dynamiske duoer der er dannet i Team GoGo Vitesse til det kommende langdistanceløb den 5 oktober på Padborg Park, er 4 kører der glæder sig rigtig meget til at køre rigtig godt race og til at fighte om de øverste pladser. De 4 kører, Allan Olsen, Henrik Larsen, Johnny Vejlebo og Peter Vesti, gør i hver deres klasser rigtig gode profiler, så der er ingen tvivl om, at der er lagt op til et meget spændende løb på Padborg Park med disse 4 dygtige kører og ja 4 meget tændte kører der vil være med til at lukke denne sæson med manér.

Team Go Go Vitesse
Mette Viktoria Warming Rasmussen

Læs mere om:
  • Allan Olsen
  • Henrik Larsen
  • Johnny Vejlebo Nielsen
  • Peter Vesti
  • Team Go Go Vitesse
  • Padborg Park
  • 05/10/08 - Padborg Park - 207 Spider Cup DK
  •