Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Falch's sidste løb i år

207 Spider Cup
DK 

30/09/08 

207 Spider CupNår Spider Cup køreren David Falch på søndag stiller op til sæsonens sidste løb i mesterskabet, bliver det med en lidt usædvanlig makker i Peugeot 207 Spider raceren.
 

Weekenden løb i Peugeot Spider Cup mesterskabet tæller også med til Sportscar Endurance Championship, hvilket betyder at det er et langdistance løb, derfor skal der være to kørere på bilen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Til dette løb har David Falch allieret sig med sin 'værste' konkurrent fra tidligere på sæsonen, Tommy Schröter, der tidligere kørte for Globel Racing. De to kæmpede først på sæsonen om mesterskabet, men desværre er Tommy ude af mesterskabskampen efter et uheld på Jyllands-Ringen, ligesom David har måtte se mesterskabet smutte mellem fingrene på sig, på grund af de mange tekniske problemer med Peugeot raceren.

David er dog stadig med i kampen om medaljerne, 3. pladsen i mesterskabet er sikker, og 2. pladsen er stadig indenfor rækkevidde.

"Der skal bare køres nogle point ind denne weekend, derfor har jeg allieret mig med Tommy Schröter, og vores målsætning er helt klar. Tredje pladsen skal forbedres til en anden plads, første pladsen er desværre udenfor rækkevidde" - er David Falch's kommentar inden det går løs på Padborg Park.


(Foto: Motorsporten.dk)

Efter planen skulle weekendens løb have været et 4-timers løb, men de mange tekniske problemer med Peugeot racerne, har fået arrangørene til at foreslå et 2-timers løb, med tre tvungne pitstop af hver 10 minutters varighed.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • David Falch
  • Tommy Schröter
  • Team Jobcar Racing
  • Padborg Park
  • 05/10/08 - Padborg Park - 207 Spider Cup DK
  •