Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

A1 Grand Prix

A1 GP ændrer pointsystemet

A1 Grand Prix 
01/10/08 

A1 GP har problemer med at få deres bestilte biler frem i tide. Derfor ser man sig nødsaget til at ændre pointsystemet i serien.
 

Grundet det faktum at A1 GP organisationen ikke kan få deres bestilte biler frem i tide til weekendens race på Zandvoort banen i Holland, så ændrer man i stedet pointsystemet, så alle deltagere bliver ens stillet når det endelige pointregnskab skal gøres op.

A1 GP organisationen gør det at man tildeler de deltagende nationer de points de vil køre sig til på Zandvoort, men for at give de ikke-deltagende nationer i dette løb, lige så store muligheder i det samlede regnskab, så gør man det at alle nationer hen over sæsonen får mulighed for at trække det dårligste resultat fra. Det gælder både sprintløbet og hovedløbet.

Alle biler er ifølge A1 GP organisationen for så vidt leveret, men for mindst 5 nationer gælder det faktum, at leveringen er faldet så sent, at man faktisk ikke kan nå at klargøre bilerne. De nationer der har mulighed for at nå det, kan deltage i en officiel test på Snetterton banen i England torsdag og fredag. Desuden vil A1 GP organisationen øge testtiden ved den første fri træning lørdag på Zandvoort banen, så den bliver på ialt 1 time og 50 minutter.

Dons

Læs mere om:
  • Snetterton
  • Zandvoort
  • 05/10/08 - Zandvoort - A1 Grand Prix
  •