Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Mesterskabet i hus

DM Rally 
02/10/08 

Martin Pedersen og Teddy Grasson deltog i weekenden i femte og næstsidste afdeling af Danmarksmesterskabet. Og som det har præget teamet stort set hele sæsonen, var det med en klassesejr i Sport 1400.
 

KDAK Rally var virkelig nogle sjove og krævende prøver som krævede top koncentration, og virkelig ville sætte mange kørere på en stor prøve. Dog formået teamet at få det 30 sekunders forspring til nærmeste konkurrent, inden nattesøvnen fredag aften. Det var planen, så der var ro og tro på det lørdag morgen da 9 nye hastighedsprøver ventede rallyfeltet.

Teamet kørte på det sikre hele lørdagen, og vinder klassen med 25 sekunder til Thomas Winther og Jens Mostrup Madsen. De var som altid opsat på kamp hele vejen, og pressede godt på hele løbet igennem.


(Foto: PG-Rallysport)

Mesterskabet i klassen Sport 1400 er hermed i hus, med en enkelt afdeling tilbage.
Nu kan Martin Pedersen og Teddy Grasson tage det med ro og koncentrere sig om fremtiden, som mange nok ved er bilen solgt og man kigger efter nye udfordringer til den kommende sæson.

Teamet ville gerne sige tak til konkurrenter for en fantastisk og hyggelig sæson.
Og til FTZ KDAK Rally for et flot og gennemført løb på 171 krævende kilometer, som forløb uden problemer.

Stort tillykke til Martin Johansen og Finn Thomsen for den flotte præstation som vindere af KDAK Rally 2008.

Og en kæmpe tak til alle sponsorerne for tilliden og den uundværlige støtte:
Rieber & Søn Danmark A/S (k-salat), Bilcentret Kalundborg, Trend Reklame, OJ Lak Og Kabinerens Kalundborg, GP Serigrafi, Auto Logik, STARK Kalundborg Trælast & Byggecenter, Vestsjællands Antirust Center, QC Entreprice, Autogenbrug Kalundborg, Hallev.com, Skælskør Bank, Statoil og CJ RallyTeknik.

PG-Rallysport


Læs mere om:
  • Martin Pedersen
  • Teddy Grasson
  • PG Rallysport
  • Fyn
  • 27/09/08 - Fyn - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: