Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Endurance Race

Succes for GRC Racings Jacob Thomsen i Ungarn

Endurance 
30/09/08 

Jacob Thomsens gæsteoptræden i lørdagens 12-timers løb i Ungarn bød på intet mindre end en knusende overlegen klassesejr.
 

Jacob deltog i Schubert Motorsports BMW 120d, da GRC Racings egen endnu ikke var klar efter mødet med autoværnet på Nürburgring for godt to uger siden.


(Foto: Camilla Smistad Tofterå)

”Bilen var fantastisk. Den opførte sig nøjagtigt som vi forventede, og vi kørte konstant omgangstider omkring 10 sekunder hurtigere end de nærmeste konkurrenter i diesel-klassen”, fortæller Jacob Thomsen.

”På et tidspunkt i starten af løbet var det en anelse for spændende, da en af de andre kørere satte bilen i dækmuren med et ødelagt baghjulsophæng til følge. De fantastiske gutter i pitten fik dog problemet klaret på under et kvarter, og vi var egentlig aldrig i tvivl om, at de tabte omgange skulle vi nok hente igen.”

”Det er utroligt tilfredsstillende at stå med den første sejr i langdistanceløb. Selvfølgelig ville det have været toppen, hvis det var sket i vores egen bil, men bilerne er jo ens, så ude på banen betød det ikke noget.”

Schuberts BMW 120d vandt klasse D1 med 4 omgange foran den bagvedkørende. I det samlede regnskab blev det til en 4. plads.


(Foto: Camilla Smistad Tofterå)

Schubert Motorsport fik i øvrigt pladen fuld, da deres BMW Z4 vandt løbet samlet 9 omgange foran den følgende Porsche 996.

GRC Racing
Peter Hindsgaul


Læs mere om:
  • Jacob Thomsen
  • GRC Racing
  • GRC Racing forlænger sæsonen
  • Kørere fra GRC Racing til 12-timers løb i Ungarn
  •