Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Ny Mazda LMP2 bil

ALMS 
01/10/08 

American Le Mans SeriesDen helt nye B-K Motorsports Lola B08/86 Mazda MZR-R Coupe er klar til at køre American Le Mans Series løbet Petit Le Mans, som den første coupe der deltager i LMP2 klassen.
 

Lola / Mazda bilen vil få sin præmiere ved Petit Le Mans, men vil også deltage i sæsonens sidste løb på Laguna Seca. Udkonkurreret af både Porsche og Acura med otte til en, har Mazda presset deres chassis program.


(Foto: Mazdaspeed-Motorsports)

Den nye coupe forventes at have en aerodynamik som er cirka 10 procent bedre med hensyn til downforce og cirka syv procent ’drag’. Indsugnings restrektoren vil blive øget til 45,6 millimeter, men til gengæld skal alle lukkede biler kører med aircondition hvilket vil tage nogle hestekræfter. Bilen vil også blive udstyret med hurtigere tanknings mekanisme, og en forbedret tank studs på bilen.

BP vil forsætte som sponsor og teamet vil forsætte på Dunlop dæk. Kørerne Ben Devlin og Gerardo Bonilla vil forsætte og i forbindelse med Petit Le Mans får de igen forstærkning af Mazdaspeed stjernen Raphael Matos, som i øjeblikket kører i Indy Light serien.

Mazdaspeed udviklingsdirektør John Doonan har fortalt, at man ser frem til de sidste to løb i år, og hele 2009 sæsonen. Teamet har allerede brugt over 1200 timer på at udvikle og samle den nye bil.

Selch

Læs mere om:
  • Ben Devlin
  • Gerardo Bonilla
  • Raphael Matos
  • BK Motorsports
  • Road Atlanta
  • 04/10/08 - Road Atlanta - ALMS
  •