Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Chevrolet trio forsætter

WTCC 
30/09/08 

Chevrolet har bekræftet, at de har gentegnet kontrakter med alle tre af deres stjernekører i World Touring Car Championship kører for det femte år i træk.
 

Det betyder at Rob Huff, Alain Menu og Nicola Larini forsætter i det samme team og kører line up som da Chevrolet startede ud i WTCC tilbage i 2005. Tre kører med så stor erfaring i World Touring Car Championship har Chevrolet udviklet sig til et erfarent team som igennem 2008 har været med helt fremme i feltet.

Det har flere gange vist sig at et team opnår de bedste resultater ved et stabilt og langsigtet mål, og man må sige at Chevrolet har udviklet sig siden deres lidt stille debut på Monza i 2005. De scorede point sidst i sæsonen, men fik ikke en sejr før Alain Menu kørte første over målstregen på Brands Hatch i 2006 sæsonen.

Siden da har teamet vundet ti gange. Huff har vundet tre gange, Menu har vundet i alt otte gange, men det interessante er at Larini aldrig har vundet et løb for teamet, men stadig er den kører som har haft den bedste totale placering i mesterskabet med en femteplads i sidste sæson.

Rob Huff er godt tilfreds, for han ligger i øjeblikket op en fjerde plads i mesterskabet, og mener at det er godt at have sin kontrakt tidlig på plads.
”Det er et ekstra moralsk ’boost’ at have kontrakten på plads med Chevrolet, så nu skal vi kun tænke på de sidste tre løb i år” - fortæller han.

Det er dog usikkert om teamet forsætter med deres Lacetti biler (Nubira i Danmark). For godt en måned siden blev den nye Chevrolet Cruze præsenteret og det må forventes at man om kort tid udskifter ’maskineriet’, men ingen ved om det bliver til sæson start. En ting er dog sikkert, og det er at Ray Mallock skal udvikle de nye biler.

Selch

Læs mere om:
  • Alain Menu
  • Nicola Larini
  • Robert Huff
  • Chevrolet
  •