Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Hvor uheldig kan man være!

DM Rally 
01/10/08 

Der var lagt op til et brag af et motorløb for Peugeot Teamet, Brian Madsen og Henrik Vestergaard lagde ud i et godt tempo, efter 5 prøver lå teamet på en samlet 3. plads, og medaljerne var i sigte.
 


(Foto: Racefoto.dk)

Senere på aftnen sluttede det desværre brat, på motorvejen på vej ud til prøve 6 bliver Brian og Henrik påkørt af en bagfra kommende bil som brager lige op i 207’eren, Brian slår hovedet og bliver kørt til observation på sygehuset, et helt ufatteligt uheld!

Lørdag formiddag bliver Brian udskrevet, han har fået en kraftig hjernerystelse og et flænge i hovedbunden, men har det efter omstændighederne godt.

207’eren er slemt skadet, som det ser ud lige nu er der stor usikkerhed om teamet bliver klar igen inden DM6 i Slagelse den 11.oktober.

307CC’eren udgår også
Kjeld Seidler og Morten Gravgaard udgik desværre også, for deres vedkomne allerede efter èn prøve.
Halvt inde på prøve 1 efter et hop, begynder det at ryste fra styretøjet, jeg er ikke helt sikker på hvad det er og sætter farten lidt ned for at få overblik over situationen, efter hastighedsprøven prøver vi at lokalisere hvad der er galt, vi finder ingen fejl og på vej ud til næste prøve er rystelserne er væk igen, ved start på prøve 2 knækker venstre forhjulsnav og det er ikke muligt for os at fortsætte. Udtaler Kjeld Seidler.


(Foto: Racefoto.dk)

Helt igennem en rigtig skidt dag for teamet, men vigtigst af alt er at der ikke er sket alvorlig personskade efter denne meget uheldige episode med Brian og Henrik, men vi kommer igen, det er der ingen tvivl om.
Afslutter teamchef Jens-Ole Kristiansen.

Peugeot Forhandler Forening


Læs mere om:
  • Brian Madsen
  • Kjeld Seidler
  • Peugeot Sport Dealer Team
  • Fyn
  • 27/09/08 - Fyn - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: