Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

PA-Motorsport fører fortsat gruppe-kampen

DM Rally 
30/09/08 

- om DM i rally
I weekenden deltog PA-Motorsport i 5. og næstsidste afdeling af danmarksmesterskabet i rally, KDAK Rally på Fyn. Før denne afdeling førte teamet gruppe H med 19 point, og en sejr til dette DM5 ville betyde at mesterskabet i gruppen var sikret.
 

Men det skete desværre ikke. Løbet startede allerede fredag aften, og der skulle køres 9 rigtig gode prøver, og de sidste foregik i mørke. Preben Andersen / Jesper Borgen i BMW M3 lagde godt ud og efter 7. prøve var de nr. 6 generelt og nr. 2 i gruppen.


(Foto: Allan Post)

Men ved start på prøve 8 sluttede løbet for teamet, idet en bagaksel knækkede. Serviceholdet, der bestod af Kurt Marcher, Erik Borgen og Nicolai Marcher, måtte pakke sammen og køre ud på prøven og hente BMW M3.

”Det er super ærgerligt, for i dag kunne vi have sikret os titlen som danmarksmestre i gruppe H. Men heldigvis har vi en chance endnu om 14 dage, hvor sidste afdeling af DM skal køres i Slagelse” siger Preben Andersen.

Heldigvis føres teamet fortsat gruppe H, men nu kun med 9 point. Men det betyder trods alt at mesterskabet stadig er indenfor rækkevidde. Bilen har kørt problemfrit hele året, og teamet er nu i gang med at sikre at bilen er køreklar igen til DM6 den 10. og 11. oktober, Peugeot Rally Slagelse.

PA-Motorsport
Heidi


Læs mere om:
  • PA-Motorsport
  • Fyn
  • 27/09/08 - Fyn - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: