Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Reparation kostede sejren

DM Rally 
29/09/08 

Christian Jensen i Subaru var hurtigst, men tabte alligevel
"Ja, det er jo surt at tabe på en teknisk defekt," sagde en fattet, men ikke desto mindre dybt skuffet Christian Jensen ved ankomsten til mål i Odense på FTZ-KDAK Rally, femte afdeling af danmarksmesterskabet i rally. Løbet igennem havde han sammen med sin codriver Søren Tøndborg forsvaret føringen i Gruppe N i sin Subaru Impreza foran Max Christensen og Dorte Ravn, ligeledes i Subaru, men i mål tabte de alligevel med 1,8 sekund.
 

Årsagen var, at Jensen og Tøndborg fik tillagt fire strafsekunder for at blive for sent klar med udskiftning af en defekt bærearm, og det kostede dem sejren.


En bøjet bærearm kostede Christian Jensen og Søren Tøndborg sejren i Gruppe N i FTZ-KDAK Rally.
(Foto: Michael Eisenberg)

Christian Jensen har dermed betalt prisen for at stille op med allernyeste udgave af Subarus rallyvåben Impreza WRC STi, som har haft ikke så få børnesygdomme i årets løb, mens Max Christensen har valgt at deltage med sidste års mere gennemprøvede model.

Et tredje tophold, Brian Madsen og Henrik Vestergaard i Peugeot 207 Super 2000 måtte udgå, da deres bil blev påkørt bagfra af en uopmærksom bilist under en transportetape på en motorvej. Brian Madsen fik hjernerystelse, men er udskrevet efter en overnatning på hospitalet.

Det betyder, at Max Christensen og Dorte Ravn fra Subaru Motorsport i Aalborg nu er meget tæt på at vinde danmarksmesterskabet foran Christian Jensen og Søren Tøndborg fra Subaru Rally Team i Viborg.

"Helt frem til sidste servicepause lå vi ganske knebent foran, men med de fire strafsekunder kunne vi ikke holde føringen i mål. Nu ønsker jeg Max Christensen tillykke med sejren og sender ønsker om god bedring til Brian Madsen. Og så håber jeg på en superfinale i oktober. Alt kan ske i rally, og vi vil kæmpe for vores spinkle chance til sidste hastighedsprøve," siger Christian Jensen .

Danmarksmesterskabet i rally afgøres på vejene omkring Slagelse den 11. oktober.


Michael Eisenberg

Læs mere om:
  • Christian Jensen
  • Søren Tøndborg
  • Fyn
  • 27/09/08 - Fyn - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: