Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Stor glæde hos Sunoco

Diverse 
28/09/08 

- efter Padborg Super Prix
Op til Padborg Super Prix havde Sunoco besluttet at gøre lidt ekstra ud af det for de teams man sponsorere, og samtlige 4 teams kvitterede ved topplaceringer.
 

Meget kort fortalt, så blev det til en heat sejr til Jason Watt i DTC og for Jakob Borum i SSC (SS1). Ole Luton i Advan Cup og Mikkel Holch i SSC (SS1) tog en 3. plads hver i et heat også. "Det er en fornøjelse at være med til sådan en weekend, når man i den grad får resultater fra dem man arbejder sammen med", fortæller en glad Kenneth Strehle fra Sunoco.

Jason Watt havde sæsonens bedste weekend indtil nu, med 1 heat sejr og 43 point til kontoen, men kender vi Jason ret, så vil han kæmpe for et mindst ligeså godt resultat på Jyllandsringen den 12. oktober.


Jason Watt fik årets bedste resultat til Padborg Super Prix i weekenden. Her ses han i tæt kamp med Tom Pedersen under kvalifikationsheat 2.
(Foto: keldolfert.dk)

Ole Luton var så uheldig at motoren i hans Ford Focus brændte sammen under træningen på Sturup for 2 uger siden, så han var i bund og grund godt tilfreds med overhovedet at have fået bilen klar til weekenden. At han så kunne forvandle det til en 3. plads i heat 1 fik humøret til at stige ganske voldsomt. "Jeg har ikke mulighed for at nå top 3 i denne sæson, men en placering som nr 6 samlet er ikke urealistisk, og det vil jeg kæmpe for!" udtalte en glad Ole Luton efter heatet.


Ole Luton var godt tilfreds specielt med indsatsen i heat 1, hvor han fik både blomster og pokal med hjem.
(Foto: keldolfert.dk)

Sunoco's flotte trailer blev brugt som base for de 2 SSC teams, Team Budget Racing og Honda ProRacing, og der blev sørget godt for alle der kom på besøg. Ude på banen havde de 2 Honda kørere lovet os godt og spændende ræs. I heat 1 var det Jakob Borum, der sørgede for et topresultat med en 1. plads i SS1, hvorimod Mikkel Holch lavede en af sæsonen meget få fejl, og han endte i sandfanget ved chikanen. I andet heat blev rollerne byttet om, således at Jakob Borum stod for dramatikken, med en snurretur efter et sammenstød med en BMW, og en Stop & Go straf for overhaling i gul flagzone. Mikkel Holch derimod kørte en flot 3. plads i SS1 hjem, kun overgået af de 2 BMW'er fra K.C. motorsport.

Billeder fra Sunoco’s deltagelse i Padborg Super Prix.


(Foto: keldolfert.dk)

"Samlet set har jeg alt mulig grund til at være tilfreds efter denne weekend, og med den stemning og positive ånd, der hersker i danske banesport, regner vi bestemt med også at være en del af gamet til næste sæson." fortæller en smilende Kenneth Strehle.

Sunoco Danmark
Keld O. Dohm


Læs mere om:
  • Jakob Borum
  • Jason Watt
  • Mikkel Holch
  • Ole Luton
  • Padborg Park
  • 21/09/08 - Padborg Park - Advan Cup - DM
  • 21/09/08 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  • 21/09/08 - Padborg Park - Special Saloon
  •