Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Streetfire Racing må melde afbud

DM Rally 
26/09/08 

- til DM 5
Streetfire Racing må melde afbud til 5. afdeling af DM i rally der afvikles i den kommende weekend på Fyn. Det var en knækket split i gearkassen, som satte en stopper for deltagelsen på Fyn.
 

Det har været umuligt for teamet, at få fremskaffet de ødelagte dele, selvom alle sejl har været sat til den sidste uge.


(Foto: Michael Iversen)

Peter Ackermann:

Hele teamet har virkelig knoklet for at vi skulle nå at få samlet gearkassen færdigt, men nogle gange skal tingene bare ikke lykkes.Vi har gjort alt, hvad vi kunne for at få fremskaffet de ødelagte dele, men desværre er nogle af gearkasse delene forsinket, og er ikke dukket op endnu.
Det er rigtig ærgerligt, da vi følte vi var ved at finde en god rytme, og tingene fungerede godt for os i løbs weekenderne.
Vi havde håbet på, at kunne følge den gode tendens vi havde fra DM 4, hvor vi fik mere og mere fart i bilen, men sådan skulle det ikke være denne gang.

Streetfire Racing vil nu bruge tiden til at forberede sig til Peugeot Rally 2008 som er 6. og sidste afdeling i DM, og som vil blive afviklet i, og omkring Slagelse.

Michael Iversen


Læs mere om:
 • Klaus Hammer
 • Streetfire Racing
 • Fyn
 • 27/09/08 - Fyn - DM Rally - DM
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS