Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

British Touring Car Championship

SEAT stopper i BTCC

BTCC 
28/09/08 

SEAT har bestemt sig for at trække sig ud af British Touring Car Championship efter denne sæson, så Jason Plato og Darren Turner er snart arbejdsløse.
 

Den spanske producent siger, at budgettet som var afsat til motorsports aktiviteter i Storbritannien nu vil blive brugt på at forstærke SEAT’s sporty image, gennem andre marketings aktiviteter.

SEAT Sport UK chefen Scott Dennis sagde blandt andet, der ikke var nogen tvivl om, at SEAT havde sit præg på British Touring Car Championship i gennem de sidste fem sæsonen.

Siden SEAT første gang deltog i BTCC i 2004 er det blevet til 43 sejre, hvilket gør dem, sammen med Jaguar, til det sjette mest succesfulde team i seriens historie.

Jason Plato og Darren Turner vil deltage i deres sidste BTCC løb for SEAT på Brands Hatch.
Jason Plato er den eneste kører som har mulighed for at stoppe Fabrizio Giovanardi fra at vinde titlen som BTCC mester, så mon ikke SEAT teamet vil gøre at for at hjælpe Jason Plato til titlen og forlade serien på toppen.

Selch

Læs mere om:
  • Darren Turner
  • Jason Plato
  • Brands Hatch
  • 21/09/08 - Brands Hatch - BTCC
  •