Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Specialdæk til natløb

Formel 1 
26/09/08 

Formel 1 feltets faste dækleverandør Bridgestone, har bekræftet at man vil benytte specielledæk med en hvid reflekterende stribe til nat løbet i Singapore.
 

Formel 1 Grand Prix’et i Singapore vil blive det første aften løb i seriens historie, og i den forbindelse har der været lidt tvivl om hvordan publikum skulle se forskel på ’optional’ dækket, samt ekstrem regnvejrs dækket. Derfor har Bridgestone nu offenligjort at de vil lave de hvide striber i disse to typer dæk med en speciel reflekterende maling.

”Publikum og pressen skal have nemt ved kunne følge i hvilke dæk de enkelte teams benytter” - fortæller Hirohide Hamashima, som er direktør for udvikling af Bridgestones motorsports dæk.

Hirohide Hamashima manede ved samme lejlighed rygtet i jorden, som går på at dækkene ikke kunne bruges i de kølige temperaturer som er i Singapore i forbindelse med natløbet.
”Måden dækket arbejder på om natten er det samme som på en kølig dag” - svarede den japanske direktør kort.

Selch

Læs mere om:
  • Marina Bay Street Circuit
  • 28/09/08 - Marina Bay Street Circuit - Formel 1 - FIA F1
  •