Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24H Series

Kørere fra GRC Racing til 12-timers løb i Ungarn

24H Series 
25/09/08 

Det første 12H Hungary langdistanceløb var oprindeligt på GRC Racings kalender, men manglen på biler tvang imidlertid teamet til at melde afbud.
 

Ikke desto mindre vil GRC Racing være repræsenteret på Hungaroring den kommende weekend. En dejlig invitation fra Schubert Motorsport har muliggjort det.


(Foto: Schubert Motorsport)

Jacob Thomsen er blevet inviteret af Scubert Motorsport til at køre deres BMW 120d sammen med tyskeren Peter Posavac, en ungarsk kører og Jan Kalmar som reserve.

Schuberts BMW 120d er identisk med GRC Racings egen, og med bilens styrke og stabilitet forenet med Jacobs erfaring er målet klart at gå hele vejen til toppen.

”Det er en rigtig mellemdistance. Under et 24 timers løb begynder det normalt at gøre ondt efter 12 timer, men selv i et 4 timers løb er den sidste time altid svær, så det bliver spændende at erfare, hvordan et 12 timers løb føles”, fortæller Jacob Thomsen. ”Det er første gang jeg skal køre på den ungarske Formel 1 Grand Prix bane, så de sidste nætter er blevet brugt foran computeren for at lære den at kende”.


Jacob Thomsen.
(Foto: Natascha Theisen)

Løbet starter lørdag den 27. september kl. 10:00 og på grund af miljømæssige forhold er løbet forkortet fra de oprindeligt planlagte 24 timer til 12 timer.
Løbet er en del af den nye 24H Series, der kan læses mere om på 24Hseries.com.

Under løbet vil der på live.24Hseries.com være konstant opdaterede nyheder fra løbet, ligesom GRC-Racing.com vil have baggrundshistorier og kommentarer fra danskerne i løbet.

GRC-Racing
Peter Hindsgaul


Læs mere om:
  • Jacob Thomsen
  • Jan Kalmar
  • GRC Racing
  • Hungaroring
  •