Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

PG Rallysport klar til at forsvare

DM Rally 
25/09/08 

Martin Pedersen er klar til at forsvare føringen i Sport 1400 når det går løs ved 5. afdeling af det danske mesterskab, fredag den 26. og 27. september i Odense.
 

Denne er gang er det Kongelig Dansk Automobil Klub Sport Fyn der lægger veje til det flotte felt, der alle skal finde de sidste point inden sæsonen slutter og mestrene kåres.

KDAK Rally er et arrangement som vil blive kørt over 2 dage med hastighedsprøver flere steder på Fyn. Rallycentrum bliver hos Odense Tekniske Skole midt i Odense.


PG Rallysport klar til at forsvare.

Der er 9 hastighedsprøver fredag aften, og 9 hastighedsprøver fra lørdag formiddag på i alt 171 km. Vinderne kåres ved præmieoverrækkelsen kl. 19.30.

Peugeot 106 kit car er grundigt kontrolleret igennem efter det lange og krævende SydhavsRally i Kettinge. Enkelte dele trængte da også til en udskiftning, så nu er den helt klar, og det er teamet også.

”Vi kører vores eget løb denne gang, og vil forsøge at holde vores gode venner og rivaler til titlen, Thomas og Jens i Peugeot 205 bag os. De har været lidt uheldige, så de er nok godt sultne efter en sejr. Sidste gang havde vi noget at bevise, men mesterskabet betyder meget for os og det kan være nogle farlige prøver, så det er ikke fuld attack. Men er sejren i klassen inde for rækkevidde, går vi som altid efter den” smiler Martin Pedersen.

PG Rallysport


Læs mere om:
  • Martin Pedersen
  • Teddy Grasson
  • PG Rallysport
  • Fyn
  • 27/09/08 - Fyn - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: