Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Touringcar Challenge

Jesper Sylvest var ved at løbe tør for strøm

Danish
Touringcar
Challenge 

25/09/08 

Tre gange i weekenden kom Jesper Sylvest i mål på Padborg Park og tog det ternede flag i et løb i Danish Touringcar Championship. Resultatmæssigt var weekenden på Padborg Park ikke helt på niveau med det, Jesper Sylvest hidtil har opnået i denne sæson.
 

En 13. plads og to 15. pladser blev det til. Men faktisk var det lige ved, at han ikke ville få det ternede flag at se i finalen, da han her var ved at løbe tør for strøm.

”Vi havde det samme set-up som sidste gang på Padborg Park, og vi kunne slet ikke få greb på banen. Jeg mistede speed, når det gik ligeud, men vi fik skiftet en styreboks – en ECU – og det hjalp. Da jeg kørte ud til warm uppen søndag formiddag, begyndte jeg at nærme mig tiderne fra sidste gang,” fortæller Jesper Sylvest, som kørte sig fra 19. til 13. pladsen i første heat. Men herefter opstod der desværre atter problemer.


Jesper Sylvest var ved at løbe tør for strøm.

”Vi havde gemt nogle nye dæk til heat to, men det var en forkert beslutning, for vi kunne slet ikke få greb. Om der har været en fejl i dækkene, skal jeg ikke kunne sige, men det var ikke let at køre med dem. Jeg kom hjem som nummer 15 i heat to,” forklarer han.

”Vi gik tilbage til de gamle dæk, og det gik rigtig godt. Jeg lå sammen med Peter Ager, Kasper Jensen og Emmet O’Brien og jeg kunne mærke, at jeg havde farten til at være med dem. Men skæbnen ville, at der kom en alarm efter tre omgange med lavt batteri på grund af en defekt generator. Jeg kørte videre, men så forsvandt servostyringen, da der manglede syv omgange. Så smuttede tændingscuttet, og så var det bare om at få hutlet sig hjem. Det var lidt ærgerligt, for farten var der.”

Jesper Sylvest


Læs mere om:
 • Jesper Sylvest
 • Poulsen Motorsport
 • Padborg Park
 • 21/09/08 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS