Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Team Essex stopper med motorsporten

Le Mans
Series 

23/09/08 

Syv år med succes, det er hvad vi kigger tilbage på. Det har været fantastik spændende, og Essex-koncernen har nydt at være med til at sætte nye standarder i dansk og international motorsport.
 

Efter en fantastik serie af seks DTC-år med tre individuelle DTC-titler til vores kører Casper Elgaard, fire teammesterskaber til Team Essex og et stort antal sejre til John Nielsen, var tiden inde for Team Essex at vise flaget på den internationale motorsportsscene.

Det har vi gjort i 2008 med succes og dermed opnået vores målsætninger. En andenplads på Le Mans og en samlet andenplads i Le Mans Series - det er vi stolte af.


Peter Halvorsen, Casper Elgaard og John Nielsen.
(Foto: Jeppe Rimmen)

Alle sponsorer og medarbejdere i Team Essex gennem årene vil vi gerne sige tak til. Uden jeres indsats havde de succeser, vi sammen oplevede, ikke kunnet lade sig gøre. Tak!

Peter Halvorsen - teamejer Team Essex:
”Det har været fantastik for Essex-koncernen at have været med til at opleve og opbygge et sådant racerteam. Essex-koncernen har på alle måder været stolt af Team Essex og vil gerne sige tak til alle de sponsorer, som var med til at gøre Team Essex til et vinderteam.”

”Tidspunktet for vores beslutning føler vi er rigtig. Vi har opfyldt samtlige vores målsætninger, og dermed nået vores mål for Team Essex. Tak til jer alle, vores kørere og dem var der mange af, men også til vores mekanikere og alle vores sponsorer og samarbejdspartnere gennem de syv år, vi var med.”

John Nielsen - teamchef Team Essex:
”Jeg vil gerne takke Peter Halvorsen, Team Essex´ sponsorer og alle i Essex-koncernen for deres store begejstring og det engagement, der blev lagt i Team Essex. Det har været fantastisk for mig at have haft den mulighed at opbygge, sammensætte og lede det team af mennesker til stor succes.”

”Personligt har jeg haft en fantastisk periode i Team Essex, mange rigtig gode race og mange rigtig gode konflikter, der skulle løses. At have været i stand til at skrive teamchef på mit visitkort i de sidste syv år for Team Essex har på alle måder gjort mig stolt, samt givet mig indsigt og erfaring i den forretningsgang, der kræves for at lede et så stort team med de store budgetter. Jeg vil også gerne takke alle vores konkurrenter og fans for kampen. Uden jer havde det været kedeligt.”

”Livet består af perioder og denne er nu forbi. Racerkøreren John Nielsen er dermed ikke færdig. Jeg har stadig speeden, evnen og lysten til at gå ud og give mine konkurrenter baghjul, så mon ikke der er andre der også har den mening om John Nielsen. Lige nu har jeg et hus der skal bygges færdigt og en familie der skal passes, og så vil jeg tage stilling til fremtiden.”

Casper Elgaard - racerkører i Team Essex i alle 7 år:
”Tak til Team Essex, Peter Halvorsen og alle sponsorer, som i den æra som nu er slut var med til at gøre mit arrangement i Team Essex til en fantastik oplevelse. Fra lærling, til nu at være et anerkendt navn i dansk motorsport med tre DTC-titler og en racerkarriere – det er hvad Team Essex gav mig, og alt hvad jeg har ønsket mig.”


Læs mere om:
  • Casper Elgaard
  • John Elgaard Nielsen
  • Team Essex
  •