Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Drift Challenge

1st kvalifikationsrunde 2008

Drift Challenge 
24/09/08 

- i Scandinavian Drift Series køre på Fyn
Så går det endelig løs
Weekenden den 4.-5. oktober 2008 går det løs på Fyn. SD Series - Scandinavian Drift Series - indbyder til det første store event for både publikum og driftere uanset nationalitet. Vi sætter alle driftere stævne forud for SD Series´ forventede sæsonstart i marts 2009. Eventet finder sted på et 10.000 m2 sort asfaltområde på Fynsvej i Middelfart.
 

Publikum vil være underholdt
SD Series skaber en spændende og udfordrende bane med naturlige forhindringer, der vil teste kørernes drifting evner og appellere til publikum, som forhåbentligt vil føle sig godt underholdt. Der vil være mulighed for at prøve forskellige bilspil på Playstaytion standere, ligesom det vil være mulighed for at købe mad og drikkevarer.

Talenter fra ind- og udland
Det er idéen at samle talentfulde unge kørere i og omkring Danmark til dette indledende heat, hvor kørernes tekniske kunnen bliver bedømt af internationalt uddannede dommere. Ingen kørere er seadede forud for dette event. Det betyder, at alle kørere - som udgangspunkt - vil være på samme niveau ved denne kvalificering. De driftere, der opnår det højeste antal sammenlagte point fra kvalifikationsrunderne, kvalificerer sig til PRO serien 2009.

Qualify 2008
Der er lagt op til en utrolig spændende weekend, hvor driftere foran et oplagt publikum kan kvalificere sig til SD Series, der løber af stablen i 2009. Meningen er, at drifterne får mulighed for at kvalificere sig til henholdsvis PRO eller SEMIPRO i serien 2009. Og et forhåbentligt engageret publikum vil medvirke til at finde vinderne blandt deres favoritter.

Twin knockout battle
De bedst kvalificerede kørere går også videre til et afsluttende twin battle. Her vil både publikum og kørere få mulighed for at se, hvad en drift knockout finale går ud på. Formålet er at afvikle eventet under så autentisk konkurrencelignende forhold som muligt for at give såvel driftere som publikum et realistisk indtryk af løbsafviklingen for SD Series 2009.

Det er aldrig for sent
Ønsker man at blive en del af SD Series, når serien skydes i gang i 2009, er det ved dette qualify i Middelfart 4.-5. oktober ´08, man har mulighed for at kvalificere sig som PRO drifter. Nye kørere kan dog løbende tilmelde sig og afprøve deres talenter i SEMIPRO, uden at have deltaget i en qualify. Det er muligt at tilmelde sig et eller flere løb, også efter at sæsonen 2009 er skudt i gang. Man kan vælge at køre en enkelt eller flere af seriens afdelinger men dog "kun" som SEMIPRO. Vil man prøve kræfter som Pro og skal man have kvalificeret sig forud for seriens start 2009.

Flotte gaver i vente
SD Series sponsorer sørger for flotte præmier til vinderen, samt til anden og tredje pladsen ved dette qualifying event. Præmierne vil blive overrakt at de søde CULT™ piger. I serien 2009, vil der være store præmier til de bedste kørere i både PRO og SEMIPRO.

Få flere informationer på www.sdseries.eu.

SD Series
Sanne Skøttegaard


Læs mere om:
  • Fyn
  •