Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car SS3

Jens Ole Mathiesen bedste løb

Special Saloon Car
SS3 

23/09/08 

i Bel-Ray SSC Challenge løbet på Padborg Park var sæsonens sidste og dermed også for Jens Ole Mathiesen (Grindsted), her fik JM Racings repræsentant en god afslutning på sæsonen.
 

”Det er nok det bedste løb, jeg nogensinde har kørt,” siger han om årets sidste løb, der udløste en femteplads generelt og en andenplads i klassen. ” Vi havde et godt løb mellem Klostermann-brødrene og Christer Gislerud. Det var gentlemankørsel. Man giver plads til hinanden og blokerer ikke for nogen, som er hurtigere. Vi havde et godt og tæt race. Jeg er stolt af det løb.”


Jens Ole Mathiesen kørte sit hidtil bedste løb.
(Foto: JM Racing)

Det var ikke kun nærkampene hjul mod hjul på banen, som gav Jens Ole Mathiesen tilfredsstillelse. Også kampen mod stopuret.

”Jeg kom i hvert fald ned og kørte under DTC-tider. Om lørdagen kørte jeg hurtigere end vores egne DTC-kørere, og for at sætte det i perspektiv var jeg syv tiendedele hurtigere end jeg nogensinde har været på banen,” siger Jens Ole Mathiesen, der også mener at have forklaringen på sin egen hurtighed.

”Der skete nok det, at bilen ikke kunne starte, da jeg skulle på banen, så jeg var nok lidt tosset og gal. Men alt kan lade sig gøre, hvis man vil. Denne gang havde jeg også mulighed for at koncentrere mig om at køre. Jeg har aldrig før været i nærheden af Christer Gisleruds tider, men han kørte på de samme tider.”

JM Racing

Læs mere om:
  • Jens Ole Mathiesen
  • JM Racing
  • Padborg Park
  • 21/09/08 - Padborg Park - Special Saloon
  •