Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Hartmann Honda Racing gjorde rent bord

DTC Cup 
24/09/08 

- i privat cuppen
Jens Møller havde sin hidtil bedste DTC-weekend i år, da han og Hartmann Honda Racing gjorde rent bord i privat cuppen ved at score maksimumpoints i alle tre løb i sæsonens næstsidste afdeling på Padborg Park – et resultat, som bragte Honda-køreren frem på en sammenlagt tredjeplads i den samlede stilling.
 

”Det var den bedste weekend endnu. Jeg har ikke været udenfor top seks siden den frie træning. Jeg mangler lige det sidste for at være helt med fremme, men jeg skal ikke klage. Det er fint,” jublede Jens Møller over resultatet, der sikrede Hartmann Honda Racing sæsonens største pokal.
”Men det var nu også fedt at få de tre gange 20 points i privat cuppen, for de var tiltrængte. Bare ærgerligt, at jeg mistede sæsonens tre første løb og ikke fik nogen points der, men nu skal vi lige klemme ballerne sammen og slutte godt af på Jyllandsringen, så tror jeg, at vi har en god chance for at slutte i top 3.”


Jens Møller var i særklasse bedste privatkører.
(Foto: Morten Kimer Hansen)

Weekenden var ellers startet skidt med en afkørsel i den frie træning, men i de sidste sekunder af tidtagningen slog Jens Møller til og kvalificerede sig til en startposition som nummer fire. I det første løb blev det til en femteplads, mens han i de to næste kørte sjettepladser hjem – hver gang som bedste privatkører.

”Hondaen er god på Padborg, men vi manglede lidt speed på langsiden i forhold til sidste gang, vi var her, men vi fandt et godt set-up,” forklarer Jens Møller om baggrunden for resultaterne.
”På min allerhurtigste omgang i tidtagningen blev jeg blokeret af Kasper Jensen, og det tabte jeg 2-3 tiendedele på, og det havde rakt til pole. Men vi var med til at kæmpe om pole, og det var sjovt. I løb et var jeg lidt konservativ i starten, for jeg ville ikke udgå. Edman var lige oppe ved mig på et tidspunkt, hvor jeg var ved at blive vendt rundt. Så fik Michael Outzen et stort hul, så jeg lå helt for mig selv. De sidste fire omgange var svære at koncentrere sig om. Det var en super weekend, og det var et fedt resultat for mekanikerne og rart at køre med Casper igen.”

Casper Elgaard var i sidste øjeblik blevet indlemmet i teamet som erstatning for James Thompson, der var til start i VM-løbene på Imola i Italien – hvor han i øvrigt vandt. Men Casper Elgaard fik et svært comeback, da han i første løb blev ramt af Robert Schlünssen og sendt af banen, hvorefter han brugte resten af dagen på at køre sig tilbage på ottendepladsen i finalen.


Casper Elgaard havde et svært løb efter påkørslen fra Robert Schlünssen.
(Foto: Morten Kimer Hansen)

”Det var lidt ærgerligt for Casper, for han kunne jo i princippet været startet som toer i løb to og vundet det. Jeg vil vurdere, at han kunne have været oppe omkring en podieplads, hvis ikke han var blevet taget af. Det var lidt synd,” konstaterer teamchef Hans Hartmann.
”Casper har været god at arbejde med. Der er en grund til, at han har vundet. Han er dygtig. Det har været en god oplevelse. Men det har det også med Jens Møller i denne weekend. Han vokser og vokser med opgaven, og det går den rigtige vej.”

Hartmann Honda Racing


Læs mere om:
  • Casper Elgaard
  • Jens Reno Møller
  • Hartmann Racing
  • Padborg Park
  • 21/09/08 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •