Super
Challenge

24/09/08

MC-Basen Super Challenge- på 600 cm3 maskiner på Padborg Park
Søndag den 21. september blev 7. og næstsidste afdeling af MC-Basen Super Challenge kørt på Padborg Park med deltagelse af kørerne fra teamet Steven Tirsgaard og Steen Hansen, og de blev til begge søndagens løb placeret som nr. 9 og 10, men som de 2 hurtigste af de mindre 600 cm3 maskiner.

Som forventet kunne teamets kørere langt fra følge de 8 foran placerede meget kraftigere Super Bike maskiner ned af langsiden samt på den øvrige del af den hurtige Padborg Park bane, men det kom ikke som nogen overraskelse for os.

I den samlede stilling mistede Steven Tirsgaard også sin delte 5. plads, idet Allan Howard Christiansen sluttede foran Steven i begge løb, mens Steen Hansen bevarede sin placering som nr. 9. Sidste løb i serien afvikles på Jyllandsringen den 11. og 12. oktober, hvor det mere kringlede baneforløb samt en kortere langside gør os mere konkurrencedygtige på Yamaha YZF R6´erne. Steven og Steen startede til begge løb søndag fra placeringer som nr. 9 og 10.

(Foto: Morten Kimer Hansen)

”Jeg fik en kanonstart til søndagens 1. løb, hvor der var plads lige forbi teamkammeraten Steven Tirsgaard og Carsten Lund ned til 1. sving, men jeg kunne ikke holde dem bag mig. Som forventet forsvandt Ulrik Døssing Nielsen ude foran i feltet, og jeg sluttede som nr. 10. I løb 2 fik jeg ikke samme gode start som i det første løb, og jeg kom til at ligge i et tomrum helt for mig selv, og endte endnu engang på 10. pladsen,” sagde Steen Hansen efter løbene.

Steven Tirsgård sagde efter løbene: ”Jeg fik en elendig start i det første løb, hvor både Steen Hansen og Carsten Lund smuttede forbi ned i det første sving, men jeg kom tilbage forbi dem begge, men sluttelig kunne jeg ikke holde Carsten Lund bag mig, og jeg endte på en placering som nr. 9. I løb nr. 2 var jeg under hele løbet placeret som nr. 9 lige efter Carsten Lund, men jeg kunne ikke trække forbi ham. På langsiderne trak han som forventet fra på sin Super Bike maskine, og de øvrige foranliggende Super Bike kørere var som frygtet over alle bjerge. Det mest positive er placeringen som den bedste 600 cm3 kører i feltet, men det er jo ikke helt tilfredsstillende, at lige så langt nede i feltet.”

Jyllandsringen er arenaen for 8. og sidste afdeling af årets MC-Basen Super Challenge den 11. og 12. oktober, hvor der som sædvanlig køres finale sammen med alle bilklasserne.